Εύβοια: Μήνυμα του Βασίλη Δεμερτζή, υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Μήνυμα του Βασίλη Δεμερτζή, υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ

Εύβοια: Μήνυμα του Βασίλη Δεμερτζή, υποψήφιου Βουλευτή με τη ΝΔ
Ψήφισε Διαφορετικά...

"Ότι και να λέει κανείς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν αγαπάει τον τόπο του. Είναι αλήθεια βέβαια ότι η καθημερινότητα στην πατρίδα μας είναι δύσκολη για όλους. Απλά πράγματα γίνονται σύνθετα με αποτέλεσμα να αφιερώνουμε σημαντικούς πόρους και χρόνο για να ανταποκριθούμε. Μέχρι σήμερα ενώ οι περισσότεροι ξέρουμε τι φταίει δεν είδαμε κανέναν να αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες αυτές που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Από την πλευρά μου χρεώνω στον εαυτό μου πολλά από τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν, όχι γιατί οφείλονται σε μένα αλλά δεν έχω συμβάλλει αρκετά ο ίδιος, σε ατομικό ή συλλογικό, επίπεδο για να τα αποτρέψω. 



Είναι αυτό λοιπόν, η έννοια της προσωπικής ευθύνης για αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου που με ωθεί στην πολιτική. Δεν αναζητώ να γίνω απαραίτητος, ούτε διάσημος και δημοφιλής μέσα από την δράση μου. Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι αποτελεσματικός και ωφέλιμος για τον καθένα από μας.

Δεν είμαι ο σωτήρας που κάποιοι ίσως ψάχνουν, ούτε η ηρωική μορφή που κάποιοι προσπαθούν να ντύσουν το πρόσωπο τους. Είμαι ο διπλανός σου που συναντάς καθημερινά στα ψώνια σου στην Αβάντων, στον καφέ σου στην Παραλία, στη λαϊκή του Σαββάτου, στη Στενή Κυριακή μεσημέρι ή όπου αλλού στην Εύβοια.

Η πολιτική σου στήριξη και η ψήφος σου για μένα είναι μια «δοκιμασία» την οποία διεκδικώ με αίσθηση ευθύνης.

Στόχος μου είναι να προκαλέσω όλα αυτά τα γεγονότα που θα αλλάξουν την ζωή μας. Μην περιμένετε ότι θα ξεκινήσει η επανάσταση από εμένα, ούτε και θα συγκρουστώ με τους πάντες για τα πάντα. Δεν θα γκρεμίσω τις «θύρες» μπροστά στα κανάλια, ούτε και θα βγω από τα ρούχα μου γεμάτος εκνευρισμό και μένος για το κάθε τι.

Μέσα από την «τέχνη» της πολιτικής θα αναδείξω όλα αυτά που μας κρατούν αγκυλωμένους σε αδιέξοδα. Θα είμαι σύμβουλος, αρωγός και σύμμαχος δίπλα και μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για το καλό. Θα είμαι η «Ερινύα» σε όλους αυτούς που από πρόθεση ή όχι βλάπτουν το κοινό συμφέρον. Θα είμαι η ξεκάθαρη εικόνα στο κάδρο που θα έχει πάντα το ίδιο αυστηρό πρόσωπο.

Νιώθω ώριμος πολιτικά, με 27 χρόνια επαγγελματικής καριέρας σε κάποιες από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις στο κόσμο αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια, με καλές ακαδημαϊκές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εμπειρία στην αγορά της Ενέργειας, από τον θεσμικό μου ρόλο του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ. Αυτό που θέλω είναι να μεταφέρω συσσωρευμένη εμπειρία σε θεσμούς και δομές έτσι ώστε όλοι οι συντοπίτες μου να ωφεληθούν.

Στις 25 Ιανουαρίου η ψήφος σου θα είναι διαφορετική, η επιλογή σου δεν θα είναι πελατειακή, ούτε χαλαρή, θα είναι συνειδητή, δεν θα είναι «κοσμοπολίτικη», θα είναι ουσιαστική, δεν θα είναι ψεύτικη, δεν θα σε κοροϊδέψουν και δεν θα σε εξαπατήσουν τη φορά αυτή."

ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  

Βασίλης Δεμερτζής

"Το επάγγελμα μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκόβη στην διοίκηση επιχειρήσεων. Εργάστηκα σαν στέλεχος σε αρκετές πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως Mercedes-Benz, Ford Motor Co., United States Gypsum όπου έχω λάβει και τιμητική διάκριση ως κορυφαίος Ευρωπαίος Manager για το 2005. 

Έχω εργαστεί σαν διευθυντικό στέλεχος σε σημαντικές Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου, των κατασκευών και του Marketing.

Συμμετέχω εταιρικά σε τεχνική εταιρεία στο χώρο της ξηράς δόμησης και δραστηριοποιούμαι συμβουλευτικά με την προσωπική μου εταιρεία σαν σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Από τον Απρίλιο του 2013 κατέχω το θεσμικό ρόλο του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου στο ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Περγοπούλου, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας και ζούμε στην Χαλκίδα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα ξεκινάει από το 1983 με την ένταξη μου στην ΟΝΝΕΔ. Έχω διατελέσει, Υπεύθυνος Σπουδαστικού της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στη Χαλκίδα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στο Τμήμα Θέσεων και Μελετών, μέλος της ΟΚΕ Μεταφορών της ΝΔ, μέλος της ΔΑΚΕ ΕΕΤΕΜ, ο πρώτος (και τελευταίος) Πρόεδρος της ΝοΔΕ Εύβοιας εκλεγμένος με άμεση εκλογή από τα 12.000 μέλη του κόμματος στην Εύβοια, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής ιδεολογίας του Συνεδρίου της ΝΔ.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μου δραστηριότητας προσπαθώ με παρεμβάσεις μου να υποστηρίζω κοινωνικές δομές που χρίζουν υποστήριξης. Στη λογική αυτή στο Δημοτικό Σχολείο του Πισσώνα έγινε δωρεά 10 υπολογιστών από την ΟΠΑΠ, στο Αγροτικό Ιατρείο Γιάλτρων καρδιογράφος με απινιδωτή από την ΔΕΣΦΑ ΑΕ, 10 υπολογιστές στο ΕΠΑΛ Κονιστρών, οικονομική υποστήριξη στον ΝΟ Αλιβερίου και αρκετά άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η πολιτική μου ταυτότητα είναι διακριτή!

Ασπάζομαι τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τις ιδεολογικές και πολιτικές αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA