Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ! O Βενιζέλος φεύγει - Ποιοί διεκδικούν την αρχηγία | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ! O Βενιζέλος φεύγει - Ποιοί διεκδικούν την αρχηγία

Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ! O Βενιζέλος φεύγει - Ποιοί διεκδικούν την αρχηγία
Μετά την εκλογική συντριβή του ΠΑΣΟΚ, το οποίο τελικά τερμάτισε τελευταίο στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, οι εξελίξεις είναι άμεσες και ραγδαίες, σε μία προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί και να επανέλθει στο επίκεντρο.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εισηγήσεις που υπάρχουν είναι για ένα συνέδριο στις αρχές Μαρτίου και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ανοίξει τις εξελίξεις διαδοχής αμέσως μετά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και την ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.
 

Στο συνέδριο και στη διαδικασία για την επιλογή ηγεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
 

Αντίθετα, πληροφορίες αναφέρουν πως θεωρείται σχεδόν βέβαιη η υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά, η οποία έχει στο εφόδιο το βαρύ όνομα, ενώ από τη νέα γενιά του ΠΑΣΟΚ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.
 

Φυσικά ερώτημα παραμένει ποιά θα είναι η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου κι αν και εκείνος θελήσει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA