Χαλκίδα: Δυνατές ταινίες στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δυνατές ταινίες στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Δυνατές ταινίες στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (5 Φεβρουαρίου - 11 Φεβρουαρίου 2015)...

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Σκηνοθεσία: TAAVI VARTIA

Σενάριο: KAROLIINA LINDGREN, NIKLAS LINGDREN, TAAVI VARTIA

Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΖΟΛΑ, ΙΩΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ, ΝΟΥΤΙ ΚΟΝΤΙΝΕΝ, ΒΕΪΚΑ ΒΑΪΝΙΚΑ, ΕΜΙΛ ΑΟΥΝΟ, ΛΑΟΥΡΑ ΜΑΛΜΙΒΑΑΡΑ, ΒΙΛΛΕ ΜΙΛΙΡΙΝΝΕ 

Υπόθεση:
Τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, οι ξέγνοιαστες διακοπές μιας οικογένειας εξελίσσονται απρόσμενα σε ένα περιπετειώδες κυνήγι θησαυρού που θα φέρει στο φως καλά κρυμμένα μυστικά και θα γεννήσει ένα νέο έρωτα.
Μια διασκεδαστική περιπέτεια με πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, δοσμένη με χιούμορ, από τον καταξιωμένο Φινλανδό σκηνοθέτη Taavi Vartia.
Στην πανέμορφη Κω και τις ελληνικές γαλαζοπράσινες θάλασσες, η Αντριάνα θα γνωρίσει τoν Τόνι, που έχει έρθει για διακοπές με την οικογένεια του από την Φινλανδία και μεταξύ τους θα αναπτυχθεί ένας νεανικός έρωτας και μια τρυφερή σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης.

Με φόντο το Αιγαίο, τα δυο παιδιά μαζί με τα αδέλφια του Τόνι, Αλέξι και Βέτι, θα μπλεχτούν άθελα τους σε μια επικίνδυνη περιπέτεια: Η γοητευτική Αντριάνα έχει πέσει θύμα απαγωγής από μια αδίστακτη σπείρα αρχαιοκάπηλων, που έχει βάλει στο μάτι το χαμένο θησαυρό ενός παλιού θρύλου του νησιού. Τα τρία αγόρια κινούν γη και ουρανό για να σώσουν την Αντριάνα και να βρουν το θησαυρό.
Μέσα από αυτή την περιπέτεια στην Ελλάδα, οι σχέσεις των τριών αγοριών θα δυναμώσουν και το ειδύλλιο της Αντριάνας και του Τόνι θα αφήσει μια υπόσχεση για το μέλλον.

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.50

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

BIRDMAN Ή (Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ)
BIRDMAN OR (THE UNEXPECTED VIRTUE OF IGNORANCE)


Σκηνοθεσία: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ
 

Σενάριο: ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΙΝΙΑΡΙΤΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΖΙΑΚΟΜΠΟΝΕ
 

Ηθοποιοί: ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΝΟΡΤΟΝ, ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ, ΖΑΚ ΓΑΛΙΦΙΑΝΑΚΗΣ, MAΪΚΛ ΚΙΤΟΝ , ΕΜΑ ΣΤΟΟΥΝ 
Υπόθεση:
Ο σπουδαίος Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, σκηνοθέτης των επιτυχημένων ταινιών ΒΑΒΕΛ και ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ, επιστρέφει με μια συναρπαστική μαύρη κωμωδία για την ιστορία του άλλοτε επιτυχημένου και διάσημου ηθοποιού Ρίγκαν Τόμσον (Μάικλ Κίτον), στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα έργο στο Μπρόντγουεϊ.

Ο Ρίγκαν Τόμσον ελπίζει πως με το παράτολμο ανέβασμα του υποσχόμενου θεατρικού έργου θα καταφέρει, μεταξύ άλλων, να αναβιώσει την άλλοτε συναρπαστική και σπουδαία καριέρα του, αποδεικνύοντας τελικά στους γύρω του ότι δεν είναι ένας ακόμα ξοφλημένος, πρώην χολιγουντιανός αστέρας.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.50 - 22.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA