Ερέτρια: Δύο συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και πλαστογραφία - Αναζητείται πασίγνωστος επιχειρηματίας για να συλληφθεί | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Δύο συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και πλαστογραφία - Αναζητείται πασίγνωστος επιχειρηματίας για να συλληφθεί

Ερέτρια: Δύο συλλήψεις για απόπειρα κλοπής και πλαστογραφία - Αναζητείται πασίγνωστος επιχειρηματίας για να συλληφθεί
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, την Πέμπτη (19-02-2015) το μεσημέρι στην Ερέτρια, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 55χρονος ημεδαπός και ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα νωρίς το μεσημέρι, οι δύο κατηγορούμενοι, ενεργώντας για λογαριασμό εταιρείας επεξεργασίας και ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων (scrap), έδρα της οποίας είναι ο Ασπρόπυργος Αττικής, προέβαιναν, με την χρήση φιαλών οξυγόνου, στην αφαίρεση τμημάτων από μηχάνημα έργων (ερπυστριοφόρο), ιδιοκτησίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 55χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφερόταν ψευδώς η πώληση του μηχανήματος έργων στην προαναφερόμενη εταιρεία, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το μηχάνημα έργων, το οποίο αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η πλαστή υπεύθυνη δήλωση και οι φιάλες οξυγόνου.

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA