Εύβοια: Τι γνωρίζει ο Φάνης Σπανός για την κλοπή και την πλαστογραφία που σημειώθηκε σε μάντρα της Ερέτριας; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τι γνωρίζει ο Φάνης Σπανός για την κλοπή και την πλαστογραφία που σημειώθηκε σε μάντρα της Ερέτριας;

Εύβοια: Τι γνωρίζει ο Φάνης Σπανός για την κλοπή και την πλαστογραφία που σημειώθηκε σε μάντρα της Ερέτριας;
Μία περίεργη υπόθεση ερευνά τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία στην Ερέτρια που αφορά άμεσα και την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό...

Συγκεκριμένα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου 2015, ένας 55χρονος από την Χαλκίδα και ένας 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας ενεργώντας για λογαριασμό εταιρείας επεξεργασίας και ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων (scrap), έδρα της οποίας είναι ο Ασπρόπυργος Αττικής, προέβαιναν, με την χρήση φιαλών οξυγόνου, στην αφαίρεση τμημάτων από μηχάνημα έργων (ερπυστριοφόρο), ιδιοκτησίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 55χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφερόταν ψευδώς η πώληση του μηχανήματος έργων στην προαναφερόμενη εταιρεία, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το μηχάνημα έργων, το οποίο αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η πλαστή υπεύθυνη δήλωση και οι φιάλες οξυγόνου.

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. 
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Φάνης Σπανός γνωρίζει πολλά και απαιτεί πλήρη και γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μάλιστα η Π.Ε. Εύβοιας αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίων των δραστών, ενώ αρμόδιος υπάλληλος έχει προσέλθει και στο αστυνομικό τμήμα της Ερέτριας για να δώσει κατάθεση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA