Εύβοια: Νέος χιονιάς και πολικές θερμοκρασίες - Που θα χιονίσει! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Νέος χιονιάς και πολικές θερμοκρασίες - Που θα χιονίσει!

Εύβοια: Νέος χιονιάς και πολικές θερμοκρασίες - Που θα χιονίσει!
Νέα ψυχρή εισβολή, τριήμερης διάρκειας επηρεάζει τη χώρα μας με αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης που κατηφορίζουν στην Ελλάδα μέσω της Ουκρανίας με κυρίαρχο στοιχείο όχι τόσο τα χιόνια αλλά το πολικό κρύο, με τον υδράργυρο να πέφτει σε σχέση με χθες 8 με 10 βαθμούς κελσίου....

Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που θα έχουν δριμύ ψύχος αλλά και χιόνια τις επόμενες ώρες θα είναι η Δράμα, οι Σέρρες, το Κιλκίς, η Θεσσαλονίκη, ο Πολύγυρος, τα Τρίκαλα, η Λάρισα, η Καρδίτσα, η Αγιά, ο Βόλος, η Κατερίνη, η Εδεσσα, η Βέροια, η Κοζάνη, η Καστοριά, η Φλώρινα και τα Γρεβενά.

Την Τετάρτη η κακοκαιρία θα επηρεάσει την Εύβοια, την Φθιώτιδα, την Βοιωτία και την Αττική. 

Στην Εύβοια αναμένεται να χιονίσει, στην Στενή, στην Ιστιαία, στην Κύμη, στην Σέττα, στους Στρόπωνες, στον Άγιο, ενώ υπάρχουν πιθανότητες να δει χιόνι και η πόλη της Χαλκίδας, όπως και οι υπόλοιπες παραθαλάσσιες περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά όμως και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 και τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 εως 3 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 4 βαθμούς στα ανατολικά και εως 9 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα ενώ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 2 εως 12 βαθμούς κελσίου. 

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, θα έχουμε νεφώσεις που θα πυκνώνουν τοπικά με λίγες βροχές, χιονόνερο και χιόνια κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 εως 7 βαθμούς κελσίου, στα κεντρικά από -3 εως 10 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 2 εως 10 βαθμούς κελσίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA