Εύβοια: Τι είπε ο Φάνης Σπανός στην συνεδρίαση για Πλατάνα, Λέπουρα, Στόμιο και λύκειο Δροσιάς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τι είπε ο Φάνης Σπανός στην συνεδρίαση για Πλατάνα, Λέπουρα, Στόμιο και λύκειο Δροσιάς!

Εύβοια: Τι είπε ο Φάνης Σπανός στην συνεδρίαση για Πλατάνα, Λέπουρα, Στόμιο και λύκειο Δροσιάς!
Μία σειρά από ερωτήματα για θέματα που αφορούν στην Εύβοια έθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Στουπής στον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό, ο οποίος έδωσε απαντήσεις...

Σε ότι αφορά στην Πλατάνα, τόνισε πως υπάρχει μία σοβαρή καθίζηση του οδοστρώματος, αλλά ο δρόμος είναι δημοτικός, άρα είναι αρμοδιότητας του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου. Παρόλα αυτά, όπως τόνισε, "έχουμε συνεννοηθεί να το χειριστούμε από κοινού τόσο σε άμεσο όσο και σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο".
 
Σε σχέση με Λέπουρα – Στόμιο, τόνισε πως: Υπάρχει μία μελέτη η οποία εκτελείται και περιλαμβάνει και παρακάμψεις οικισμών. Ένα έργο αρκετών εκ. ευρώ το οποίο μας ενδιαφέρει να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ. Αυτό που ετοιμάζουμε, είναι μία καλή συντήρηση, δηλαδή, ηλεκτροφωτισμός, διαγράμμιση, λακκούβες, ο στόχος βέβαια είναι η υλοποίηση του έργου».

Τέλος, για το λύκειο Δροσιάς, είπε  πως έχουν μπει στον προϋπολογισμό μισό εκ. ευρώ για να ολοκληρωθεί το έργο και θα έρθει άμεσα στην Οικονομική Επιτροπή η οριστική λύση. «Στόχος», όπως είπε ο κ. Σπανός, «είναι να είναι έτοιμο το Σεπτέμβριο στην αρχή δηλαδή της σχολικής σεζόν». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA