Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία της Δομενίκης Οικονόμου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία της Δομενίκης Οικονόμου!

Χαλκίδα: Θρήνος στην κηδεία της Δομενίκης Οικονόμου!
Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) η 38χρονη αρχιτέκτονας Δομενίκη Οικονόμου η οποία «έφυγε» από την ζωή, το βράδυ της Κυριακής...

Σύσσωμο το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ευβοίας την αποχαιρέτησαν με μεγάλη θλίψη αλλά και με μεγάλη συγκίνηση. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και την συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία.

Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν και που συμμετείχαν στο βαρύ πένθος. ήταν ο Αντιπεριφερειαρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο περιφερειακός σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαιδίτης, ο πρώην δήμαρχος Χαλκιδέων, Θανάσης Ζεμπίλης ο αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε Γιώργος Μπουραντας, η δημοτική σύμβουλος Έλενα Βάκα, ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε Κώστας Λάππας, ο πρώην πρόεδρος του Τ.Ε.Ε Σταύρος Καμαριώτης, όλοι οι πρόεδροι των Συλλόγων ήτοι Πολιτικών Μηχ/κων, Χρήστος Βαρελάς των Μηχ/γων Μηχ/κων, Γιάννης Λέων, το Δ.Σ. των Τοπογράφων Μηχ/κων, οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Ελισάβετ Πολυδουλη και Δημήτρης Νικόλαου, ο Αλέξανδρος Βαγγελάκος και πολλοί άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Σοκ στην Χαλκίδα: «Έφυγε» από τη ζωή η αρχιτέκτονας Δομενίκη Οικονόμου (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA