Ο Νίκος Μαυραγάνης για την πορθμειακή γραμμή Ερέτριας-Ωρωπού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Νίκος Μαυραγάνης για την πορθμειακή γραμμή Ερέτριας-Ωρωπού

Ο Νίκος Μαυραγάνης για την πορθμειακή γραμμή Ερέτριας-Ωρωπού
Ο βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης πραγματοποίησε στις 24-2-2015 παρέμβαση – συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα σχετικά με το πολύκροτο ζήτημα της από 1/1/2014 παύσης λειτουργίας της Πορθμειακής Γραμμής Ερέτριας – Ωρωπού, συνοδευόμενος από τη Δήμαρχο Ερέτριας. 
Ο Βουλευτής πρότεινε συγκεκριμένους νομικούς – οικονομοτεχνικούς τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος , με απαρέγκλιτο στόχο την ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Γραμμής ΚΑΘ΄ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ, ενώ κατέθεσε στον Υπουργό σχετικό Υπόμνημά του, όπου αναφέρονται ειδικοί τρόποι αντιμετώπισης του θέματος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Σκύρου, που προσέφερε την πολύτιμη εμπειρία του αναφορικά με τις Ναυτικές εταιρείες λαϊκής βάσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα και ο Υπουργός, αφού κατανόησε απολύτως το πρόβλημα, δεσμεύθηκε να πράξει κάθε τι προς την αντιμετώπισή του στον απολύτως αναγκαίο χρόνο, ενώ δεν απέκλεισε την εκ νέου συνάντηση με ανώτατους υπηρεσιακούς παράγοντες για την επίτευξη τελικής και αμετάκλητης λύσης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA