Συνάντηση ...κορυφής για τον Αντώνη Πατέλη (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνάντηση ...κορυφής για τον Αντώνη Πατέλη (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση ...κορυφής για τον Αντώνη Πατέλη (ΦΩΤΟ)
Συνάντηση ...κορυφής για τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Χαλκιδέων και δημοτικό σύμβουλο, Αντώνη Πατέλη...

Βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον δήμαρχο Χαλκιδέων, Χρήστο Παγώνη, τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη και τον Ευβοιώτη γιατρό, Γιώργο Μαρίνο.

Συνάντηση ...κορυφής για τον Αντώνη Πατέλη (ΦΩΤΟ)
Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μία γενικότερη συζήτηση για τα Αυτοδιοικητικά, ενώ έθιξαν τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι ως προς την λήψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Ο Γ. Πατούλης ανέφερε ότι «Η Εύβοια είναι ένα από τα πιο όμορφα και εύκολα προσβάσιμα νησιά της χώρας μας και μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης πολλών τουριστών. Σε ένα τόσο όμορφο μέρος η τουριστική ανάπτυξη πρέπει να αποτελέσει το επίκεντρο των στόχων μας. Με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί η ανεργία και θα ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα. Επίσης εγγυώμαι ότι θα συμβάλλουμε όλοι μας στην ενίσχυση των κοινωνικών και των ιατρικών δομών, ώστε οι κάτοικοι να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA