Ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Panda και 500 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Panda και 500

Ανάκληση αυτοκινήτων Fiat Panda και 500
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat εκτελεί σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας πρόγραμμα ανάκληση των αυτοκινήτων Panda και 500 για έλεγχο στις δέστρες των ζωνών ασφαλείας.

Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά 121 οχήματα συνολικά, με εύρος παραγωγής για το Fiat Panda από τον αριθμό πλαισίου 3395758 έως 3408815 και για το Fiat 500 από τον αριθμό πλαισίου 0J281973 έως 0J286259, στα οποία υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί δυσλειτουργία στη δέστρα της ζώνης ασφαλείας. Συγκεκριμένα, λόγω μιας απόκλισης στη διαδικασία θερμικής επεξεργασίας της πόρπης, οι δέστρες των ζωνών ασφαλείας, εξωτερικού προμηθευτή, μπορεί να μην είναι συμβατές.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα κανένα περιστατικό που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης ονομαστικής επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Fiat ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος, και αν χρειάζεται η αντικατάσταση της δέστρας των ζωνών ασφαλείας των εμπρός καθισμάτων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη δωρεάν γραμμή επικοινωνίας 800.11.500.800.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA