Εμπλέκουν τον Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εμπλέκουν τον Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Εμπλέκουν τον Μαρκογιαννάκη στην υπόθεση του αγνοούμενου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη
Τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, εμπλέκουν στην υπόθεση του αγνοούμενου Βαγγέλη Γιακουμάκη...

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές αναφορές για «άνωθεν» παρέμβαση προς τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ώστε να πέσουν «στα μαλακά» οι φοιτητές που φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Οι αναφορές αυτές, μάλιστα, γίνονται με τρόπο που φωτογραφίζουν σαφώς τον πρώην υπουργό.


Σύμφωνα με τον ίδιο, όντως επικοινώνησε με τη Γαλακτοκομική σχολή στην οποία σπούδαζε ο εξαφανισμένος φοιτητής, ωστόσο όχι για θέμα της... συμμορίας που βασάνιζε τον Βαγγέλη. Συγκεκριμένα, ο κύριος Μαρκογιαννάκης λέει ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της σχολής αλλά "ούτε ο χρόνος, ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή".

Η δήλωση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στα ΜΜΕ

"Σχετικά με τις καταγγελίες της κ. Ακρίτα για εμπλοκή πολιτικού προσώπου στην υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, οφείλει η πολιτεία το ταχύτερο δυνατόν να ξεκαθαρίσει το θέμα.  Σε ότι με αφορά πράγματι είχα μια επικοινωνία με το Δ/ντή της Σχολής, όμως ούτε ο χρόνος ούτε το θέμα της επικοινωνίας είχαν οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με την εξαφάνιση του μαθητή. Είμαι βέβαιος ότι η κ. Ακρίτα στο δημοσίευμα της δεν εννοεί αυτή την επικοινωνία".


Σε συνέντευξή του στο FlashNews, ο κύριος Μαρκογιαννάκης διευκρινίζει ότι επικοινώνησε με τη Σχολή πριν από περίπου 2 χρόνια, για να βοηθήσει μια μητέρα. Εκείνη του είχε ζητήσει βοηθεια, για τον γιο της, που θα απομακρυνόταν από το δωμάτιο της σχολής που διέμενε "διότι ζωγράφισε στον τοίχο την Κρήτη και έγραψε πάνω το χωριό του".

Σε ερώτηση πάντως, για το αν το συγκεκριμένο παιδί ανήκει στη συμμορία που έκανε κόλαση τη ζωή του εξαφανισμένου Βαγγέλη, ο κύριος Μαρκογιαννάκης απαντά:

"Δε γνωρίζω αν αυτό το παιδί ανήκει στην ομάδα αυτή που εκφόβιζε τον Γιακουμάκη. Η περίπτωση εξάλλου, τότε δεν αφορούσε σε εκφοβισμό. Εγώ πήγα να βοηθήσω μια οικογένεια που δεν είχε χρήματα. Προσπάθησα να βοηθήσω ένα συγκεκριμένο άτομο που θα αναγκαζόταν να βρει άλλο δωμάτιο να διαμένει. Δεν παρενέβην για παρέα φοιτητών. Εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει υπόψιν της η κα Ακρίτα"...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA