Από σήμερα το απόγευμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης - Ποιοι το δικαιούνται | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από σήμερα το απόγευμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης - Ποιοι το δικαιούνται

Απο σήμερα το απόγευμα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης - Ποιοι το δικαιούνται
Σήμερα Τρίτη 3 Μαρτίου και συγκεκριμένα από το απόγευμα, θα δουν στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων...

Οι δικαιούχοι που δεν έχουν πάρει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης και καλύπτουν τα κριτήρια ενώ έχουν κάνει την απαραίτητη αίτηση στο Taxisnet θα δουν στους λογαριασμούς τους το επίδομα.

Πριν λίγες μέρες, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας είχε διαμυνήσει ότι έχει εγκριθεί η πίστωση των δικαιούχων απο το υπουργείο. Κατά τη φετινή χρονιά, οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης υπολογίζεται ότι φτάνουν το ένα εκατομμύριο, στα διπλάσια δηλαδή επίπεδα από πέρυσι. 

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης:

- Κάθε άγαμος φορολογούμενος με ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ.

- Κάθε ζευγάρι εγγάμων με ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

- Κάθε μονογονεϊκή οικογένεια με ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 43.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 300.000 ευρώ.

Για κάθε προστατευόμενο τέκνο του ενδιαφερόμενου, το εισοδηματικό όριο των 40.000 ή 43.000 ευρώ προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA