Εύβοια: Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το Σαββατοκύριακο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το Σαββατοκύριακο

Εύβοια: Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το Σαββατοκύριακο
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Εύβοια, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, των Α’, Β’ & Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά 7 άτομα, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

-Ημεδαπός στα Λέπουρα Ευβοίας για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

-Τρεις αλλοδαποί στη Χαλκίδα, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν την νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

-Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος).

-Δύο άτομα (αλλοδαπός στη Χαλκίδα και ημεδαπός στην Ιστιαία Ευβοίας), για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA