Φονέας ο ...Ηρακλής Ψαχνών! «Έριξε» τέσσερα στον Φωστήρα και σώζει την χρονιά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Φονέας ο ...Ηρακλής Ψαχνών! «Έριξε» τέσσερα στον Φωστήρα και σώζει την χρονιά!

Φονέας ο ...Ηρακλής Ψαχνών! «Έριξε» τέσσερα στον Φωστήρα και σώζει την χρονιά!
Επίτελους νίκη για τον Ηρακλής Ψαχνών! Με πρωταγωνιστή τον Ράντι οι Ψαχνιώτες νίκησαν με  4-2 τον Φωστήρα και τον στέλνει στη Γ' Εθνική!

Τελικός χαρακτηριζόταν για τον Ηρακλή Ψαχνών και τον Φωστήρα το μεταξύ τους ματς της Κυριακής, αλλά παρούσα στο γήπεδο, μέχρι το 46', ήταν μόνο η ομάδα της Εύβοιας!

Οι «πράσινοι»... παρέσυραν τον Φονέα με 4-2 και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την είσοδό τους στα play out, με τους φιλοξενούμενους να «πληρώνουν» τα πολλά λάθη στα μετόπισθεν στο πρώτο ημίχρονο και στην έναρξη του δευτέρου. Έτσι, απομακρύνθηκαν επτά πόντους από την ομάδα του Ταύρου, υπερέχουν σε πιθανή ισοβαθμία και στέλνουν τους φιλοξενούμενους στη Γ' Εθνική έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Football League.

Ο Ράντι, ο οποίος στο ματς του πρώτου γύρου είχε βρει δύο φορές δίχτυα στη νίκη του Ηρακλή Ψαχνών (2-1), έκανε το ίδιο και στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής. Ωστόσο, στο 3' ο Γουόρντεν ήταν αυτός που σκόραρε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπακομήτρου.

Η άμυνα του Φωστήρα πελαγοδρομούσε και στο 26' ο Ράντι έφυγε στην κόντρα και νίκησε τον Γκέκα, ενώ από δική του εκτέλεση κόρνερ στο 40' και λάθος στα μετόπισθεν ο Βασίλης Πατσατζόγλου έκανε το 3-0.

Το ίδιο ορεξάτος μπήκε ο Ηρακλής και στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν τη συμπλήρωση 20 δευτερολέπτων ο Ράντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ήταν λογικό ακολούθως ο ρυθμός να πέσει από πλευράς γηπεδούχων, όμως η χαλαρότητα που επέδειξαν λίγο έλειψε να τους στοιχίσει. Έτσι, στο 66' ο Γκατσέσα μείωσε, ενώ με τη σέντρα ο Σμυρλής είχε σουτ στο δοκάρι.


Στο 77' ο Κροάτης φορ με κεφαλιά μείωσε ακόμα περισσότερο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα τρίτο τέρμα και βλέπουν τη θηλιά του υποβιβασμού να σφίγγει.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Μπακομήτρος, Τσούπρος, Τσιμότζι, Σικαλιάς (46' Ενρίκο), Ράντι, Τσεβάς (90'+5' Κοτίτσας), Γουόρντεν.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Αχείμαστος, Βλάχος, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μπελέρης, Σμυρλής (72' Μπιλιμπάσι), Υμεράι (46' Ράμα), Βλασόπουλος (63' Μουκίδης), Γκατσέσα.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Μήταρης, Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

Με πληροφορίες από την Footballleague

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA