ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά!

ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά!
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εύκολα με 91-59 έχοντας πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού...

Μετά το πρώτο τζάμπολ ο Γυμναστικός προηγήθηκε γρήγορα με 5-0 με μία βολή του Κακιούζη και 4 πόντους από τους Παπαντωνίου και Γκιζόγιαννη. Η απάντηση του Αμαρουσίου ήρθε με δύο δίποντα του Μίχαλου που έφεραν την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της για τελευταία φορά στο ματς.


Οι παίκτες της Κύμης επέβαλαν τον ρυθμό τους, έπαιξαν πολύ γρήγορα στην επίθεση και έκλεισαν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 28-18. Σε αυτό το διάστημα ο Γκιζόγιαννης είχε προλάβει να δείξει ότι είναι σε εξαιρετική μέρα, αφού είχε ήδη 13 πόντους, ενώ από την άλλη για το Μαρούσι ο Κουπίδης και ο Μίχαλος είχαν σημειώσει όλους τους πόντους της ομάδας τους, ο πρώτος είχε 11 και ο δεύτερος 7!

Στις αρχές της 2ης περιόδου ο Λόλας με καλάθι και φάουλ και ο Κολώκας με δίποντο έφεραν την διαφορά στους 15 πόντους (33-18)! Το σερί αυτό έσπασε με δύο βολές του Τσακίρη, ενώ το πρώτο εντός παιδιάς καλάθι του Αμαρουσίου σε αυτό το δεκάλεπτο σημειώθηκε από τον Αγγελόπουλο τρία λεπτά μετά την έναρξη του (35-22). Σε εκείνο το χρονικό σημείο οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί 0-9 υπέρ τους και μείωσαν στους 6 (35-29), με τον Σκουλούδη να δίνει με δίποντο επιθετική ανάσα στην ομάδα του. Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με 45-37, με τους Γκιζόγιαννη και Κουπίδη να δίνουν επιθετικό ρεσιτάλ, έχοντας 17 και 18 πόντους αντίστοιχα.

ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά!
ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά!
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Τσακίρης με μία βολή μείωσε στους 7, αλλά οι Λόλας και Κολώκας ξαναέφεραν την διαφορά στους 11(49-38) Διαδοχικά δίποντα από τους Μίχαλο, Γκιζόγιαννη και Τσακίρη έκαναν το 51-42, με ένα τρίποντο του Κατράνα στο 54-42 να είναι η απαρχή ενός επιμέρους 15-6 υπέρ των γηπεδούχων. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το 66-48 του 3ου δεκαλέπτου, με το παιχνίδι να έχει επί της ουσίας κριθεί και το ζητούμενο να είναι η τελική διαφορά.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, όταν ο Γυμναστικός με 12 αναπάντητους πόντους έφτασε την διαφορά στο +30(78-48). Το Μαρούσι σημείωσε τους πρώτους πόντους του στο δεκάλεπτο 5 λεπτά πριν την λήξη του με τρίποντο του Κουπίδη, αλλά ένα 7-0 των γηπεδούχων έκανε το 85-51. Τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 91-59.
ΓΣ Κύμης - Μαρούσι 91-59: Ολική επαναφορά!
Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης ήταν ο Γκιζόγιαννης που έβαλε 31 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κολώκας με 13. Για το Μαρούσι εντυπωσιακό ήταν ότι οι Κουπίδης, Μίχαλος και Τσακίρης σημείωσαν μαζί τους 55 από τους 59 πόντους της ομάδας τους!

Την επόμενη εβδομάδα ο ΓΣ Κύμης φιλοξενείται στον Χολαργό από την τοπική ομάδα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του στην σεζόν. Ο Χολαργός μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία και είναι φορμαρισμένος τις τελευταίες εβδομάδες. Ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας ματς με τον Αμύντα και τον Δούκα, ενώ την τελευταία αγωνιστική η ομάδα πάει στην Κρήτη για να παίξει με το Ηράκλειο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA