Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Τη 19η νίκη της σε 21 παιχνίδια στη Football League κατέκτησε την Πέμπτη (19/3) το απόγευμα η ΑΕΚ. Με δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της Χρήστου Αραβίδη, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον Ηρακλή στα Ψαχνά και συνέχισε τον περίπατό της στην εφετινή football league. Το άλλο γκολ της ΑΕΚ ο Ζόριτς, έπιασε πέναλτι ο Ανέστης.

ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 42'. Ο Σοϊλέδης έβγαλε σέντρα από τα αριστερά και ο Αραβίδης με κεφαλιά ''κρέμασε'' τον Μανιάτη. Δύο λεπτά μετά το άστοχο πέναλτι του Ράντι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, ''καθαρίζοντας'' επί της ουσίας το τρίποντο.
 
Και πάλι ο Σοϊλέδης από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Ζόριτς με προβολή βρήκε δίχτυα. Τους πήρε από κάτω τους Ψαχνιώτες, που στο 66' βρέθηκαν να χάνουν με 3-0. Ο Αραβίδης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα όρια της περιοχής του Ηρακλή Ψαχνών, νίκησε τον γκολκίπερ της ομάδας της Εύβοιας, σημειώνοντας ένα ακόμη γκολ στο πρωτάθλημα. 
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν να μειώσει σε 3-1, χάρη σε ένα καλοτραβηγμένο δυνατό σουτ του Βασίλη Πατσατζόγλου έξω από την περιοχή, που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Ανέστη.
Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΚ 1-3 (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Τελευταία καλή φάση ήταν αυτή του 80ού λεπτού. Ο Μπαρμπόσα έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Αραβίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα μετά την απόκρουση και του Μανιάτη χτύπησε στο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Μανιάτης, Παληγεώργος (75' Ίβκοβιτς), Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Σικαλιάς, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Νικολίτσης, Τσιμότζι, Ράντι (84' Ενρίκο), Τσεβάς (68' Πολίτης).

Πάγκος: Μελίσσας, Πολίτης, Μαναρίτσας, Κόσουτιτς, Παλαιολόγος, Ίβκοβιτς, Ενρίκο.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (84' Φαγιέ), Ανάκογλου, Ζόριτς (73' Γροντής), Πλατέλλας (68' Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Πάγκος: Βούρας, Γροντής, Ντούνης, Ρόβας, Σαρρής, Κρισάντους, Φαγιέ.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA