Ιστιαία - Αιδηψός: Πλήρης αδιαφορία της δημάρχου για τα αδέσποτα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ιστιαία - Αιδηψός: Πλήρης αδιαφορία της δημάρχου για τα αδέσποτα!

Ιστιαία - Αιδηψός: Πλήρης αδιαφορία της δημάρχου για τα αδέσποτα!
Συνεχίζεται η πλήρης αδιαφορία του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού για τα αδέσποτα, που ανάγκασε το Φιλοζωϊκό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας "ΗΡΑ" να προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον της δημάρχου Λίνας Ευσταθίου - Σπανού, από τον περασμένο Δεκέμβριο, ωστόσο ακόμα και σήμερα τα φολιάσματα στην περιοχή συνεχίζονται...
 

Όπως τονίζει η πρόεδρος του Φιλοζωϊκού Σωματείου, Λίλα Ευθυμιοπούλου, η δήμαρχος ούτε καν τοποθετήθηκε δημοσίως στα ΜΜΕ μετά από μαζικά φολιάσματα που σημειώθηκαν στην περιοχή για να δηλώσει, όπως όφειλε, αφενώς την ευθύνη της για την ευζωϊα των αδεσπότων, ως ο νόμος 4039/12 ορίζει και αφετέρου να καυτηριάσει αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Μάλιστα, όταν της ζήτησαν δημιουργία χώρου νοσηλευτηρίου και καταφύγιου, εκείνη αρνήθηκε καθώς χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο χώρο, κληροδότημα Σφακιανού, έναν ελαιώνα εντός σχεδίου πόλεως που συνορέει με σπίτια.


Υπενθυμίζουμε ότι η «ΗΡΑ» προχώρησε σε μήνυση κατά της Δημάρχου Ιστιαίας - Αιδηψού, Λίνας Ευσταθίου - Σπανού για παράβαση καθήκοντος βάση και του νόμου 4039/12 καθώς δεν τηρεί τα όσα δέοντα οφείλει για την άρτια διαχείριση και ευζωία των αδέσποτων ζώων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA