Ο Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνο–Αζέρικου Κέντρου Νεότητας Γιάννη Παπαγρηγορίου (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνο–Αζέρικου Κέντρου Νεότητας Γιάννη Παπαγρηγορίου (ΦΩΤΟ)

Ο Χρήστος Παγώνης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ελληνο–Αζέρικου Κέντρου Νεότητας Γιάννη Παπαγρηγορίου (ΦΩΤΟ)
Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνο – Αζέρικου Κέντρου Νεότητας κ. Ιωάννη Παπαγρηγορίου είχε σήμερα ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης...

Το Ελληνο–Αζέρικο Κέντρο Νεότητας συστάθηκε το 2014 και ασχολείται με τη διεξαγωγή έρευνας και την υλοποίηση έργων σε ένα πολύ ευρύ φάσμα διμερών σχέσεων Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης ο κ. Παπαγρηγορίου ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τους σκοπούς και τις δράσεις του Κέντρου στο πλαίσιο προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς του Αζερμπαϊτζάν , της ανταλλαγής εμπειριών και επέκτασης συνεργασιών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χαλκιδέων επεσήμανε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για συνεργασία στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του εμπορίου, του τουρισμού, αλλά κυρίως της ανάληψης δράσεων σε θέματα πολιτισμού – αθλητισμού και νεολαίας, ζητήματα που πρόκειται να τεθούν και στη συνάντηση που θα έχει σύντομα με τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Παγώνης , οι ιστορικές και πολιτιστικές ρίζες των δύο χωρών μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν τη βάση και την απαρχή μιας γόνιμης συνεργασίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA