Ο Παναγιώτης Καράβας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Παναγιώτης Καράβας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη

Ο Παναγιώτης Καράβας συναντήθηκε με τον Δημήτρη Αναγνωστάκη
Tην Τετάρτη 18/3/2015 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας Παναγιώτη Καράβα, με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου.

Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου με το Υπουργείο, τέθηκαν υπόψη του κ. Γενικού σημαντικά θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της αστυνόμευσης περιοχών της Χαλκίδας, στην αντιμετώπιση φαινομένων εγκληματικότητας (κλοπές, βίαιες πράξεις), τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Επίσης συζητήθηκε το ενδεχόμενο μελλοντικής μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Σώματος εκτός του κέντρου της πόλης και σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας μετέφερε στον κ. Αναγνωστάκη τις θέσεις του Δημάρχου Χαλκιδέων για την αναγκαιότητα λήψης μέτρων πρόληψης της παραβατικότητας και δημιουργίας αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες . Τέλος ο κ. Καράβας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόσκληση του κ. Αναγνωστάκη και την ουσιαστική, από πλευράς του, αναγνώριση του θεσμού των Δημοτικών Κοινοτήτων ως "χρήσιμα εργαλεία" για την προώθηση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες.

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προγραμματιστούν δράσεις από κοινού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA