Χαλκίδα: Τι έκαναν οι μαθητές ενός σχολείου και συγκίνησαν την πόλη; (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Τι έκαναν οι μαθητές ενός σχολείου και συγκίνησαν την πόλη; (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Τι έκαναν οι μαθητές ενός σχολείου και συγκίνησαν την πόλη; (ΦΩΤΟ)
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α « Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός » επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην εκπαιδευτική κοινότητα του 19ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας καθώς και στις μαθήτριες και τους μαθητές της Δ 1 Τάξης για την τόσο όμορφη ιδέα τους να κατασκευάσουν βραχιολάκια και τα χρήματα από την πώλησή τους να τα προσφέρουν στο Σύλλογο και να τον ενισχύσουν ηθικά και οικονομικά , αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προσπάθειες του για τα άτομα με αναπηρία.

Η επιτυχημένη αυτή πρωτοβουλία τους οφείλεται τόσο στη σκέψη δημιουργίας , όσο και προσφοράς προς τους συνάνθρωπούς τους . Συγχρόνως δημιούργησε μέσα στη σχολική κοινότητα και ένα φυτώριο άδολου εθελοντισμού . 


Αυτούς τους δύσκολους και παράξενους καιρούς πρέπει όλοι να είμαστε ευτυχείς ότι υπάρχουν μικρά παιδιά που με την αγνότητα των πράξεών τους μας δείχνουν το δρόμο της αγάπης , της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού. Ευχόμαστε αυτή αυθόρμητη ενέργεια των παιδιών να βρει και άλλους μιμητές – εθελοντές , τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δείτε την χειρόγραφη επιστολή των μαθητών!
Χαλκίδα: Τι έκαναν οι μαθητές ενός σχολείου και συγκίνησαν την πόλη; (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA