Χαλκιδέος έκανε έξω φρενών τον Τάκη Τσουκαλά - «Εντάξει ρε φίλε που θα μιλήσουμε τώρα για τις χοντρές...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκιδέος έκανε έξω φρενών τον Τάκη Τσουκαλά - «Εντάξει ρε φίλε που θα μιλήσουμε τώρα για τις χοντρές...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκιδέος έκανε έξω φρενών τον Τάκη Τσουκαλά - «Εντάξει ρε φίλε που θα μιλήσουμε τώρα για τις χοντρές...» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Εντάξει ρε φίλε που θα μιλήσουμε τώρα για τις χοντρές! Χάσανε δεν πα να χάσουνε! Τι διάολο όλα τα αθλήματα εκεί στην Χαλκίδα τα έχετε...»

Χαλκιδέος φίλαθλος του Ολυμπιακού τηλεφώνησε στην εκπομπή "Άντε Γεια" και έκανε τον Τάκη Τσουκαλά να... βγει για μια ακόμη φορά από τα ρούχα του. Δείτε γιατί!

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Χαλκιδέος τηλεθεατής της εκπομπής, αφού έστειλε χαιρετίσματα στους φίλους του, στην συνέχεια μίλησε για τον Αλαφούζο και την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Χαλκίδας που ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα, με τον Τάκη Τσουκαλά να απαντά "Οι χοντρές που να τρέξουν ρε φίλε.." και λίγο αργότερα: "Εντάξει ρε φίλε που θα μιλήσουμε τώρα για τις χοντρές..."

Ο τηλεθεατής συνέχιζε να μιλάει για τα αθλήματα της Χαλκίδας και συγκεκριμένα για τον ΝΟΧ, εξοργίζοντας ξανά τον παρουσιαστή: "Τι διάολο όλα τα αθλήματα εκεί στην Χαλκίδα τα έχετε..." με την κουβέντα να πηγαίνει στον Ολυμπιακό Χαλκίδας... Μόλις ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική συνομιλία, ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε: "Ωραία τα μάθαμε τα νέα της Χαλκίδας..."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ψαχνά: Το μήνυμα των πυροσβεστών που "έφερε" τρελό γέλιο στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA