Ο Αποστόλου ανακοίνωσε τις νέες διοικήσεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΛΓΟ και ΕΦΕΤ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Αποστόλου ανακοίνωσε τις νέες διοικήσεις σε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, ΕΛΓΟ και ΕΦΕΤ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΠΗΣ ΕΛΓΑ
Τις νέες διοικήσεις των εποπτευομένων από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης οργανισμών, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ξεχωριστές παρουσιάσεις των στόχων και των προοπτικών τους. 

Όπως σας έχει ενημερώσει - αποκλειστικά, από τις 9 Απριλίου το eviazoom.gr, στον ΕΛΓΑ πρόεδρος τοποθετείται ο γεωπόνος εφαρμογών Νίκος Στουπής και αντιπρόεδρος ο οικονομολόγος Θανάσης Ζανιάς. 

Ειδικότερα, στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) πρόεδρος τοποθετείται ο καθηγητής του Παντείου Αντώνης Μωϊσίδης, α' αντιπρόεδρος η γεωπόνος Ειρήνη Κατσινοπούλου, β' αντιπρόεδρος η κ. 'Αννα Μαρία Γιάντση και γενικός διευθυντής ο κ. Γιώργος Αποστολάκης.

Νέος πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα είναι ο καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας Αλέκος Κουτσούρης και αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Γιώργος Καρέτζος. Σ

Στον ΕΦΕΤ παραμένει πρόεδρος ο κ. Ιωάννης Τσιάλτας και στη θέση του αντιπροέδρου τοποθετείται η κ.Φωτεινή Αθανασοπούλου.

Τέλος, στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Σαπουνάς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Ο Ευβοιώτης Νίκος Στουπής νέος πρόεδρος στον ΕΛΓΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA