Εύβοια: Στις 22 Ιουνίου ξεκινούν οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις της ΝΔ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Στις 22 Ιουνίου ξεκινούν οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις της ΝΔ


Εύβοια: Στις 22 Ιουνίου ξεκινούν οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις της ΝΔ
Στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής Συνδιάσκεψης, που ανακοίνωσε στην τελευταία συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι νομαρχιακές συνδιασκέψεις και προσυνδιασκέψεις.
 

Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Εύβοια και στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 27 ή 28 Ιουνίου.
 

Η πρώτη από τις Προσυνδιασκέψεις θα καλύπτει τη Δυτική Ελλάδα, τη Ζάκυνθο και τη Κεφαλονιά και θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου στην Πάτρα. Θα προηγηθούν, από τις 20 έως 24 Απριλίου, οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις. Θέμα της Συνδιάσκεψης θα είναι το μεταναστευτικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΝΔ
 

-Από τις 27 έως τις 3 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
 

-Από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 9 ή 10 Μαΐου.
 

-Από τις 11 έως τις 15 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Πελοπόννησο, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 16 ή 17 Μαΐου.
 

-Από τις 18 έως τις 22 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Κρήτη, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 23 ή 24 Μαΐου.
 

-Από τις 25 έως τις 31 Μαΐου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Αττική.
 

-Από τις 2 έως τις 5 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Ήπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 6 ή 7 Ιουνίου.
 

-Από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Δυτική Μακεδονία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 13 ή 14 Ιουνίου.
 

-Από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Θεσσαλία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 20 ή 21 Ιουνίου.
 

-Από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στη Στερεά Ελλάδα, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στις 27 ή 28 Ιουνίου.
 

-Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου, θα γίνουν οι Νομαρχιακές Συνδιασκέψεις στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ η Προσυνδιάσκεψη θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 4 ή 5 Ιουλίου.
 

Θα ακολουθήσει η Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA