Εύβοια: Τεχνικό Ασφαλείας ζητά ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Τεχνικό Ασφαλείας ζητά ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου

Εύβοια: Τεχνικό Ασφαλείας ζητά ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου ανακοινώνει ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας για ένα (1) έτος, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για τις εργασίες που προβλέπονται στη σχετική μελέτη και για συνολική απασχόληση 312,10 ωρών.
 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κατέχουν τις προβλεπόμενες ειδικότητες, καθώς και τα προσόντα που προβλέπονται στο Π.Δ. 294/88/ΦΕΚ 139/Α΄ και του Ν. 3850/10/ΦΕΚ 84/Α΄, για τα οποία θα καταθέσουν και τα σχετικά δικαιολογητικά.
 

Οι οικονομικές προσφορές θα κατατίθενται σε χωριστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «οικονομική προσφορά», με τιμή χρέωσης ανά ώρα και για το σύνολο των ωρών που προβλέπει η σχετική μελέτη. 
Εύβοια: Τεχνικό Ασφαλείας ζητά ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους στο πρωτόκολλο  του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Κ. Μπακόλα 30, 34500, Αλιβέρι, ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών, με την ένδειξη «Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τεχνικού ασφαλείας» μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 3:00μ.μ.
 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν, τις  εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την κα Αναστασία Μιχαλοπούλου, τηλ.: 2223350327, e-mail: anast.mixal@0902.syzefxis.gov. gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA