Εύβοια: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Εύβοια: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
Δεν λέει να μας αφήσει ο χειμώνας! Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής η ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες θα επικρατήσει βαθμιαία επιδείνωση του καιρού σε αρκετές περιοχές και από τα βορειοδυτικά.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα ξεσπάσουν πρώτα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

1) Την Μεγάλη Δευτέρα (6-4-2015) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές, από το απόγευμα σταδιακά θα επεκταθούν σε Ανατολική Στερεά. Εύβοια, νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τη νύχτα πιθανόν στις Κυκλάδες (κυρίως τις ανατολικές). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και από το απόγευμα και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600-700 μέτρα).

2) Τη Μεγάλη Τρίτη (7-4-2015) θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα (κυρίως την Κεντρική Μακεδονία), την Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Βόρειας Θεσσαλίας (υψόμετρο περίπου 600 μέτρα).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA