Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Προϊόν μονταζιέρας της Συγγρού και το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Προϊόν μονταζιέρας της Συγγρού και το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Ακριώτης στο eviazoom.gr: «Προϊόν μονταζιέρας της Συγγρού και το περιστατικό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε στο βενζινάδικο της Αιδηψού με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μεμονωμένο γεγονός. Είναι μια συνέχεια του έργου που έχει ξεκινήσει προεκλογικά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και με κάθε αφορμή και με κάθε στοιχείο που υπάρχει ή δεν υπάρχει, βρίσκουν με την μονταζιέρα της Συγγρού ζητήματα που μπορούν να συνθέσουν τέτοιου είδους σκάνδαλα - σκανδαλάκια κ.λ.π. Ξεκινήσαμε με την σεξιστική επίθεση το προηγούμενο διάστημα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και μέσα στη βουλή ακόμα ακούγονται φωνές, οι οποίες είναι ανεπίτρεπτες από βουλευτές κυρίως του ΠΑΣΟΚ. 

Με αυτή την έννοια δεν νομίζω ότι μπορεί να δώσει κανένας περισσότερη σημασία από το γεγονός αυτό που δεν ξέρουμε τι έγινε και πως έγινε. Φάνηκε και από τις δηλώσεις ανθρώπων που ήταν εκεί, οι αυτήκοοι μάρτυρες, όπως είναι του πρώην αστυνομικού στην Αιδηψό, ότι δεν ήταν έτσι το γεγονός όπως θέλουν να το παρουσιάσουν. Και όπως εμφανίστηκε η κυρία, τυχαία τάχα μου εκεί για να καλύψει το γεγονός, ως φωτορεπόρτερ. Όπως ανέφερε η οργάνωση μας στην Αιδηψό η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δώσει δείγματα διαφορετικά στην υπόθεση. Είχαμε το προηγούμενο διάστημα και όπως βλέπω ψάχουν κάθε μέρα το ζήτημα του Κατρούγκαλου, του Μητρόπουλου και αυτά τα αναπαράγουν...» τόνισε ο Γιώργος Ακριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Το eviazoom.gr στην Αιδηψό: Σε αυτό το βενζινάδικο σημειώθηκε το επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου - Τι λένε οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα τροπή: Αυτόπτης μάρτυρας - πρώην αστυνομικός υπέρ της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Δέχτηκε απειλές και σεξιστική επίθεση από τον υπάλληλο»

ΣΥΡΙΖΑ Αιδηψού: «H Ζωή κοσμεί την πόλη μας, η ευγένειά της είναι παροιμιώδης!»

Ο Βαγγέλης Κούκουζας στηρίζει την Ζωή: «Αλαζονική η συμπεριφορά του υπαλλήλου - Απαράδεκτη η καταγγέλουσα, εκμεταλλεύτηκε το πρόσωπο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Χατζηνικολάου: «Να δώσει διευκρινίσεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA