Χαλκίδα: Ιδρύθηκε Σύλλογος Μεριδιούχων και Δανειοληπτών για την Τράπεζα Εύβοιας | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ιδρύθηκε Σύλλογος Μεριδιούχων και Δανειοληπτών για την Τράπεζα Εύβοιας

Χαλκίδα: Ιδρύθηκε Σύλλογος Μεριδιούχων και Δανειοληπτών για την Τράπεζα Εύβοιας
Ο Σύλλογος Μεριδιούχων και δανειοληπτών Τράπεζας Ευβοίας είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΥΝ.ΠΕ.

Σκοποί του Συλλόγου είναι:

1.)Η διαφύλαξη, εξασφάλιση και προστασία των συμφερόντων των μελών του Συλλόγου, κατόχων μεριδίων του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας ΣΥΝ.Π.Ε.», η οποία εφ εξής θα καλείται «Τράπεζα Εύβοιας», και της οποίας η άδεια λειτουργίας ανακλήθηκε.

2.)Η συσπείρωση των συνεταίρων που κατέχουν συνεταιριστικές μερίδες της υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας ΣΥΝΠΕ, για την πληρέστερη και ευχερέστερη ενημέρωσή τους σχετικά με την πορεία της εκκαθάρισης και την προάσπιση των εταιρικών τους συμφερόντων.

3.)Η παροχή οποιασδήποτε συνδρομής και πληροφορίας, η οποία θα διευκολύνει το έργο της εκκαθάρισης και θα γίνει εντός των πλαισίων που ορίζει ο νόμος.

4.)Η αναζήτηση, κατανομή και απόδοση ευθυνών, σε περίπτωση τέλεσης αδικημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα την κακοδιαχείριση, με βλάβη ή μείωση της συνεταιριστικής περιουσίας και τη θέση της Τράπεζας Ευβοίας σε κατάσταση ειδικής εκκαθάρισης.

5.)Η λήψη των αναγκαίων εξώδικων και δικαστικών μέτρων, τόσο για τον κολασμό αδικημάτων που τελέστηκαν δια πράξεων ή παραλείψεων κατά τη διαχείριση της συνεταιριστικής περιουσίας εν γένει όσο και για την αποζημίωση των μεριδιούχων που ζημιώθηκαν εξ αυτών.

6.)Η αποκατάσταση της εργασιακής σχέσης των εργαζομένων, οι οποίοι δεν ελέγχονται για κακοδιαχείριση ή έχουν απαλλαγεί σε συνέχεια τέτοιου ελέγχου, της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας και η συνέχιση αυτής με τον ειδικό διάδοχο της Τράπεζας.

7.)Η προσπάθεια επαναλειτουργίας της Τράπεζας.

Προσωρινή διοίκηση
Προεδρος ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αντιπρόεδρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ
Γ. Γραμματέας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΚΑΡΛΑΣ
Ταμίας ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Μέλος ΚΙΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA