Ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται την Μαλεσίνα με στόχο μόνο τη νίκη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται την Μαλεσίνα με στόχο μόνο τη νίκη

Ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται την Μαλεσίνα με στόχο μόνο τη νίκη
Ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται σήμερα στις 17:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, την Μαλεσίνα, σε ένα ματς που θέλει μόνο την νίκη για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική...

Το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας αναμένεται να είναι κατάμεστο και έτοιμο να υποδεχτεί αυτή την γιορτή του ποδοσφαίρου. Σημειώνεται ότι η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίς, σεβόμενη την δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, προχώρησε σε έκδοση εισιτηρίων μειωμένης τιμής (5€) για νέους ηλικίας 14-18 ετών και για ανέργους (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας).

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια μειωμένης τιμής από τις 14:00 το μεσημέρι και μετά, από την Θύρα 3 του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας, η οποία βρίσκεται επί της οδού Γεροντίτη, ενώ και η είσοδος τους προς τις κερκίδες του Σταδίου θα πραγματοποιηθεί από την ίδια Θύρα.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προτιμήσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα ήδη γνωστά σημεία προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία και η δημιουργία ουράς έξω από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA