Αρτάκη: «Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν εργοτάξιο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: «Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν εργοτάξιο! (ΦΩΤΟ)

Αρτάκη: «Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν εργοτάξιο! (ΦΩΤΟ)
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τρία άτομα στη Νέα Αρτάκη, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων σε ανενεργό εργοτάξιο μαρμάρου...

Από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, στο πλαίσιο διενέργειας περιπολιών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάπραξης κλοπών, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (22-05-2015) το απόγευμα στη Νέα Αρτάκη, τρία άτομα.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 48 & 47 ετών, καθώς και για 46χρονο υπήκοο Πακιστάν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, ο 46χρονος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες εντός ανενεργού εργοταξίου μαρμάρου της ανωτέρω περιοχής, ιδιοκτησίας 76χρονου ημεδαπού, να έχουν προβεί στην αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων.
Αρτάκη: «Κυνηγοί» μετάλλων λεηλάτησαν εργοτάξιο! (ΦΩΤΟ)
Συγκεκριμένα, κατελήφθη ο 48χρονος να βρίσκεται πάνω σε γερανογέφυρα του εργοταξίου, όπου με τη βοήθεια των συνεργών του, είχαν αφαιρέσει μία μεταλλική ανυψωτική μηχανή (βαρούλκο), βάρους (250) κιλών, ενώ προσπαθούσαν να αποσπάσουν από την γερανογέφυρα και άλλα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία είχαν δέσει με συρματόσχοινα.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (βαριοπούλες, γαλλικά κλειδιά, μεταλλικοί λοστοί, κόφτης, σχοινί, ζευγάρια γάντια κ.α.).

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Αρτάκης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA