Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ενέδρα οπαδών του Ολυμπιακού σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
Πρωτοφανές επεισόδιο εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, με οπαδούς του Ολυμπιακού...

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στα βοηθητικά γήπεδα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολουθούσε τα παιδιά του, τα οποία συμμετείχαν σε αγώνες στίβου, όταν έγινε αντιληπτός από οπαδούς του Ολυμπιακού που πήγαιναν στο ΟΑΚΑ με μηχανάκια για τον τελικό του Κυπέλλου.

Μόλις τον αντιλήφθηκαν έσπευσαν και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν, όμως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να ξεφύγει από τον κλοιό των οπαδών του Ολυμπιακού.

Όπως είναι λογικό ο πρώην ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν ιδιαιτέρως εκνευρισμένος με το περιστατικό και από το περιβάλλον του τόνιζαν ότι: "Εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στοχοποιείται και λοιδορείται από συγκεκριμένη κατεύθυνση χωρίς να έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη. 

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί για το επεισόδιο και θα ξέρουμε ποιοι είναι αν του συμβεί κάτι. Είναι όσοι απολαμβάνουν καθεστώς ατιμωρησίας για όσα λένε και κάνουν".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA