Σε ένα θαύμα ελπίζει ο Ηρακλής Ψαχνών για παραμονή! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε ένα θαύμα ελπίζει ο Ηρακλής Ψαχνών για παραμονή!


Σε ένα θαύμα ελπίζει ο Ηρακλής Ψαχνών για παραμονή!
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, έχασε τη νίκη ο Ηρακλής Ψαχνών από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος ισοφάρισε στο 93΄ με περιπετειώδες τέρμα του Ιωαννίδη - Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους Ψαχνιώτες, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη των των play out, μιας και απέχουν πλέον 8 πόντους από την θέση

Με γκολ στις καθυστερήσεις o Αχαρναϊκός πήρε ισοπαλία 1-1 στα Ψαχνά και ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελπίδες παραμονής των γηπεδούχων.

Ο Ηρακλής Ψαχνών είχε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε φάσεις και παρότι είχε δέκα τελικές προσπάθειες στα πρώτα 45 λεπτά πήγε στο ημίχρονο μόλις με το 1-0 απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ο Πουλάκος ήταν πάλι ο σκόρερ των γηπεδούχων, ο οποίος με ανάποδο ψαλίδι άνοιξε το σκορ στο 30ό λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Παληγεώργου.

Η ομάδα του Μενιδίου έψαχνε την ισοφάριση από το πρώτο ημίχρονο, άφησε χώρους στην αντίπαλη περιοχή και δικαιώθηκε στο τέλος της αναμέτρησης με γκολ του Ιωαννίδη (93') που ήταν η απόλυτη ψυχρολουσία για τους φίλους, τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Εύβοιας. Ο Ηρακλής Ψαχνών τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Παληγεώργος πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Πλέον οι πιθανότητες του Ηρακλή Ψαχνών να προλάβει την τρίτη θέση της βαθμολογίας είναι ελάχιστες.


Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Επισκοπή. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελλίσας, Παλαιολόγος, Τσούπρος, Παληγεώργος, Νικολίτσης, Πουλάκος (74' Γουόρντεν), Β. Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Πολίτης (91' Μπαλαράμπε), Τσιμότζι, Ίβκοβιτς (61' Καρκασίνας)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Νιάρος, Αθανασίου, Παπατόλιος (63' Ιωαννίδης), Σκαθαρούδης (63' Ατανάσοφ), Ιορδανίδης (76' Καλογερόπουλος)


Αναλυτικά η βαθμολογία (Νότιος Όμιλος)

1. Ερμιονίδα 18
2. Αχαρναϊκός 17
3. Παναιγιάλειος 16
---------------------------
4. Καλλιθέα 13
5. Ηρακλής Ψαχνών 8
6. Επισκοπή 0


Με πληροφορίες από το footballleaguenews

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA