Με ανατροπή η Καλλιθέα 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Με ανατροπή η Καλλιθέα 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών!

Με ανατροπή η Καλλιθέα 2-1 τον Ηρακλή Ψαχνών!
«Φωτιά» στα play out του νοτίου ομίλου έβαλε η Καλλιθέα, η οποία νίκησε με 2-1, με ανατροπή, τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο. Συγκατοικεί έτσι με τον Παναιγιάλειο τους 12 βαθμούς και άφησε στους έξι την ομάδα της Εύβοιας, η οποία προηγήθηκε με γκολ του Πουλάκου, στο 15΄.

Ωστόσο, η ομάδα του Ελ Πάσο δεν πτοήθηκε και κατάφερε ύστερα από δέκα λεπτά να ισοφαρίσει σε 1-1. Και με τι γκολ! Στο 25' ο Ντουρμισάι έκανε ψαλιδάκι και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Μελίσσα. Σα να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, στο 29', με κεφαλιά του Πίκολο!

Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για την Καλλιθέα έπειτα από εκείνη με την Ερμιονίδα και πρώτη ήττα των Ψαχνών ύστερα από δύο σερί επιτυχίες, με Επισκοπή και Ερμιονίδα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς (26' λ. τρ. Κατσούλης), Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (52' Τεγούσης), Μασάδο, Φράγκος (58' Μιχαλόπουλος), Αρναρέλης, Ντουρμισάι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Χ. Πατσατζόγλου (45' Πολίτης), Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Μπαλαράμπε (46' Γουόρντεν), Νικολίτσης, Ράντι, Πουλάκος (63' Ίβκοβιτς)

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μπετσόγλου (Κορινθίας)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA