Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για την Άννυ: Βασανίστηκε άγρια πριν πεθάνει! - Την τεμάχισε και την μαγείρεψε ο ίδιος της ο πατέρας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για την Άννυ: Βασανίστηκε άγρια πριν πεθάνει! - Την τεμάχισε και την μαγείρεψε ο ίδιος της ο πατέρας (ΦΩΤΟ)

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για την Άννυ: Βασανίστηκε άγρια πριν πεθάνει! - Την τεμάχισε και την μαγείρεψε ο ίδιος της ο πατέρας (ΦΩΤΟ)
Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ από τον πατέρα της!  

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί ίσως έχουν στα χέρια τους στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το παιδί είχε βασανιστεί άγρια από τον 27χρονο Βούλγαρο, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
 

Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίζεται ότι βρήκε το παιδί νεκρό στον καναπέ, στο διαμέρισμα επί της Μιχαήλ Βόδα, όταν συνήλθε από την επήρρεια ναρκωτικών. “Ήταν άρρωστη η μικρή. Δεν ξέρω τι είχε... Όταν ξύπνησα, τη βρήκα νεκρή. Θα έχανα τη γυναίκα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι να την εξαφανίσω”, είπε στους αστυνομικούς. 
Ο πατέρας επιμένει ότι δεν τη σκότωσε ο ίδιος, αλλά ομολόγησε ότι τεμάχισε την κόρη του, και στη συνέχεια έβρασε κάποια μέλη, ενώ άλλα τα πετάξε στη λεκάνη της τουαλέτας και σε σακούλες απορριμμάτων. Ανατριχίλα προκαλεί η λεπτομέρεια ότι μαγείρευε κανονικά τα μέλη, ρίχνοντας μέσα λαχανικά και μπαχαρικά, ώστε μετά που θα τα πετούσε στα σκουπίδια να φαινόταν ότι επρόκειτο για... κανονικό φαγητό!
 

Σύμφωνα, με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, η μητέρα δεν γνώριζε για τη δολοφονία που έγινε κοντά στο Πάσχα, όταν εκείνη έλειπε ακόμα στη Γερμανία.
 
Σε βάρος της μητέρας της Άννυ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ψευδορκία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
 

Ο 27χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης του, ύστερα από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έγιναν πρώτα γνωστές από τον φίλο του πατέρα, Νίκι, που ζει στη Βουλγαρία.
 

Υπενθυμίζουμε ότι όταν η μητέρα της Άννυ επέστρεψε από τη Γερμανία, ο πατέρας τής αποκάλυψε ότι έιχε χάσει το παιδί. Οι δύο γονείς πανικοβλήθηκαν και αντί να δηλώσουν την εξαφάνιση της 4χρονης έφυγαν στη Βουλγαρία. 

Εκεί, τους φιλοξένησε ο φίλος του πατέρα, του οποίου η κατάθεση αποτέλεσε '”κλειδί” στις έρευνες της Αστυνομίας.
 

Λίγο πριν από τη σύλληψη του πατέρα, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε αίμα σε δείγμα από το διαμέρισμα στη Μιχαήλ Βόδα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία 4χρονης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί την 24 Απριλίου 2015


Δράστης είναι 27χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας βιολογικός πατέρας του θύματος. Παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη αύριο (5/5) και ώρα 12.00. 

Με πληροφορίες από το Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA