«Οργώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Οργώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)

«Οργώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)
Ολοκληρώνεται η περιοδεία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη έως τον Έβρο...

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ολοκληρώνει την περιοδεία του σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει ανώτατους Αξιωματικούς, υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς, προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες των περιοχών αυτών.

Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευε κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων και ειδικότερα, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ενώ συνάντησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Βασίλειο Μωυσίδη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Ταξίαρχο Νικόλαο Μενεξίδη και άλλους ανώτατους Αξιωματικούς.

«Οργώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)
Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων επισκέψεων, που πραγματοποίησε την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Μαΐου σε ακριτικές περιοχές του νομού Έβρου ακλούθησε σειρά επαφών και συναντήσεων, ως ακολούθως:

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 


Ο κ. Αναγνωστάκης συνόδευσε τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, όπου τους υποδέχτηκε ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Καλαϊτζής, ενημερώθηκαν για ζητήματα της Διεύθυνσης και συζήτησαν με αστυνομικούς και προσωπικό.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας μετέβη στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Ξάνθης, όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής του Κέντρου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Χατζησταμάτης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους υπαλλήλους.

«Οργώνει» τη Βόρεια Ελλάδα ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (ΦΩΤΟ)
Ακολούθησε επίσκεψη στο χωριό Σμίνθη, όπου βρέθηκε η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της περιοχής και ο κ. Αναγνωστάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δραστηριότητά της. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Μύκης, κ. Τζεμήλ Καπζά.

Στη συνέχεια, ο κ. Γενικός πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου, όπου ενημερώθηκε από τους επικεφαλής Αξιωματικούς και ακολούθως, συνάντησε φορείς του χωριού.

Επόμενος σταθμός ήταν η Καβάλα, όπου επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας, ενημερώθηκε από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης, Ταξίαρχο Αβραάμ Κοσκερίδη και συζήτησε με τους Αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό.

Τελευταίος σταθμός της ημέρας ήταν η Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου ο κ. Αναγνωστάκης απήυθυνε εναρκτήριο χαιρετισμό στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.), που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή. Κατά την παραμονή του στο Συνέδριο συνομίλησε με την Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κα Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά για σημαντικά ζητήματα της Περιφέρειας. Επιπλέον, συνάντησε τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Ταξίαρχο Αριστοτέλη Μανωλά, εκπροσώπους Αστυνομικών ξένων χωρών, καθώς και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής κ. Τάσιο.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015


Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης μετέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου επισκέφθηκε τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και συνάντησε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Βασίλειο Μωυσίδη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη, καθώς και Αξιωματικούς και προσωπικό. Σε σύσκεψη που ακολούθησε, με υπηρεσιακούς παράγοντες ο κ. Αναγνωστάκης ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε και συζήτησε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και ακολούθως, μετέβη στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή και το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Τέλος, στο αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης ο κ. Γενικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους Αξιωματικούς και άλλους αστυνομικούς που συμμετέχουν στην εφαρμογή του θεσμού του Αστυνομικού της Γειτονιάς.

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης τόνισε τα ακόλουθα: «Η επίσκεψή μου στη Βόρεια Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ενημερωθώ για επιμέρους ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά ιδιαίτερης σημασίας, καθώς αφορούν τους πολίτες αυτών των περιοχών και σχετίζονται άμεσα με το έργο και την προσπάθεια που καταβάλλει το αστυνομικό προσωπικό για μια αποτελεσματική Αστυνομία, κοντά στον πολίτη. Χαίρομαι ιδιαίτερα, καθώς συνάντησα και συναντάω συνεχώς αστυνομικούς που εργάζονται με ζήλο και προσήλωση σε αυτόν τον στόχο και μάλιστα στηρίζουν ιδιαίτερα τις δράσεις του Αστυνομικού της Γειτονιάς και της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας. 


Για το λόγο αυτό, θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλο το αστυνομικό προσωπικό και να διαβεβαιώσω τους πολίτες αυτών των περιοχών, όπως και όλης της Ελλάδας, ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στέκεται δίπλα τους, τους ακούει και κάνει το καλύτερο δυνατό για να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA