Χαλκίδα: Ο Σκλαβενίτης θέλει να σαρώσει όλη την αγορά! Το νέο υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ και το «μεγάλο μπαμ» που ετοιμάζει η εταιρεία τον προσεχή Σεπτέμβριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο Σκλαβενίτης θέλει να σαρώσει όλη την αγορά! Το νέο υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ και το «μεγάλο μπαμ» που ετοιμάζει η εταιρεία τον προσεχή Σεπτέμβριο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Το νέο υπερσύγχρονο σούπερ μάρκετ της εταιρείας Σκλαβενίτη, έρχεται στη Χαλκίδα, στην οδό Ορέστη Μακρή 3, τον προσεχή Σεπτέμβριο - Ποιο είναι το «μεγάλο μπαμ» που ετοιμάζει η εταιρεία;

ΒΙΝΤΕΟ
Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Απριλιου 2015, έγινε δεκτή η προέγκριση ίδρυσης του νέου υποκατάστηματος της αλυσίδας super-market Σκλαβενίτης στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην οδό Ορέστη Μακρή 3 [αριθμ. πρωτ. αιτ. 11296/18-03-2015].

Σήμερα, το eviazoom.gr αποκαλύπτει το άγνωστο σχέδιο και το project της εταιρείας που έρχεται να ταράξει τα νερά και στη πόλη της Χαλκίδας.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το νέο σούπερ μάρκετ που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του, τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα στεγαστεί σε δύο κτίρια, τα οποία θα ενωθούν και θα μετατραπούν σ' ένα ενιαίο συγκρότημα. 

Πρόκειται για το ξενοίκιαστο κατάστημα (πρώην εξουσιοδοτημένο συνεργείο Αντωνόπουλος ΑΕ) και για το κτίριο που στεγάζει το εμπορικό κατάστημα Neoset.
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
"Ο Σκλαβενίτης θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα στη Χαλκίδα και αυτό βέβαια είναι καλό, τόσο για τον ανταγωνισμό, αλλά και για τον κόσμο που θα βρει δουλειά και εδώ θέλω να επισημάνω ότι έχω τονίσει προφορικώς και γραπτώς στην εταιρεία, να προσλάβουν άτομα από την πόλη μας" τόνισε στο eviazoom.gr, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας, Παναγιώτης Καράβας, ο οποίος σημείωσε επίσης, ότι η προέγκριση ίδρυσης του νέου υποκατάστηματος της αλυσίδας super-market Σκλαβενίτης, που πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 2 Απριλιου 2015, έχει ισχύ για 6 μήνες. 
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
Σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, χιλιάδες θα είναι οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους ώστε να εργαστούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Ο Σκλαβενίτης ανοίγει super-market στην οδό Ορέστη Μακρή 3...


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA