Χαλκίδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δίωρο διαδραστικό workshop «ΕΣΤΙΑΖΩ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δίωρο διαδραστικό workshop «ΕΣΤΙΑΖΩ»

Χαλκίδα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δίωρο διαδραστικό workshop «ΕΣΤΙΑΖΩ»
Δίωρο διαδραστικό workshop με θέμα την Ανάπτυξη πλάνου εύρεσης στέγης και τη συνεργασία για την αποτύπωση του καλύτερου τρόπου κάλυψης αναγκών διαβίωσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής επανένταξης των ωφελούμενων Αστέγων του Δήμου Χαλκιδέων, διοργάνωσε την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στις 10:30 στη Χαλκίδα (Αβάντων 50, στον 1ο όροφο), η ομάδα έργου της πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσεων «ΕΣΤΙΑ.ΖΩ» Δήμου Χαλκιδέων», με κύριο εισηγητή τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Φυσικού Αντικειμένου Παρεχόμενων Υπηρεσιών Στέγασης, Κάλυψης Ειδών πρώτης & Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης του σχεδίου, κ. Παναγιώτη Καράβα.

Σκοπός του workshop, ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η αποτύπωση και η καταγραφή προτάσεων του βέλτιστου τρόπου εύρεσης στέγης και κάλυψης αναγκών διαβίωσης, των ωφελούμενων Αστέγων του Δήμου Χαλκιδέων, που θα ενταχθούν στο σχέδιο. Στο workshop παρέστησαν εκπρόσωποι των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας και στελέχη γνωστών αλυσίδων ειδών διατροφής (Σούπερ Μάρκετς) της περιοχής, ενώ τη συνάντηση κάλυψε τηλεοπτικά το Star κεντρικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατατέθηκαν, καταγράφηκαν και αξιολογήθηκαν ως υλοποιήσιμες, προτάσεις σχετικά με το Πλάνο της Διοικητικής Διαδικασίας αλλά και τον ορθότερο τρόπο διαχείρισης Θεμάτων Στέγασης & καθημερινής Διαβίωσης. Κριτήριο, η σταδιακή και ομαλή κοινωνική επανένταξη των ωφελούμενων, στο πλαίσιο των Κανόνων, Αρχών & Στόχων του Προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη», σύμφωνα με το Εγκεκριμένο «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσεων “ΕΣΤΙΑ.ΖΩ” Δήμου Χαλκιδέων» και τις προβλεπόμενες δωδεκάμηνες Δράσεις με τον αντίστοιχο Προϋπολογισμό τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA