Χαλκίδα: Ο Αντώνης Πατέλης απαντά σε ανυπόγραφη επιστολή ...παραπόνων: «Με συγκινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τους μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο Αντώνης Πατέλης απαντά σε ανυπόγραφη επιστολή ...παραπόνων: «Με συγκινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τους μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες»

Χαλκίδα: Ο Αντώνης Πατέλης απαντά σε ανυπόγραφη επιστολή ...παραπόνων: «Με συγκινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τους μετά από οκτώ ολόκληρους μήνες»
Η καυστική απάντηση του προέδρου της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων, Αντώνη Πατέλη για την ανυπόγραφη επιστολή που έλαβε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015...

«Στις 03/06/2015 έφτασε στη Β´βάθμια σχολική επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων,επιστολή παραπόνων κ υποδείξεων ,η οποία φέρει τα ονόματα 3 μελών του Δ.Σ της επιτροπής χωρίς τις υπογραφές τους.

Καταλαβαίνω την αγωνία και το ειλικρινές και άδολο ενδιαφέρον τους για τη λειτουργία της επιτροπής.

 

Καταλαβαίνω επίσης πως ο χρόνος τους είναι πολύτιμος κ δεν έχουν χρόνο να επισκεφθούν την επιτροπή εδώ κ 8 μήνες (παρά μόνο στα συμβούλια) ώστε να έχουν πλήρη εικόνα της καθημερινότητας μας και της λειτουργίας μας.
 

Με ένα μέλος μάλιστα (εκ των τριών) η τελευταία μας συνάντηση πάει τόσο πίσω στο χρόνο που με συγκινεί και με ικανοποιεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του μετά από 8 μήνες.
 

Θα παρακαλούσα λοιπόν τα 3 αυτά μέλη του ΔΣ να περάσουν να υπογράψουν την επιστολή που φέρει τα ονόματα τους, και να λάβουν άμεσα πληροφόρηση για ότι τους απασχολεί.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA