Ο Δήμος Χαλκιδέων ζητά για πρόσληψη γιατρό εργασίας! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Δήμος Χαλκιδέων ζητά για πρόσληψη γιατρό εργασίας!

Ο Δήμος Χαλκιδέων ζητά για πρόσληψη γιατρό εργασίας!
O Δήμαρχος Χαλκιδέων απευθύνει πρόσκληση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ΠΕ ειδικότητας Ιατρού Εργασίας για την ιατρική παρακολούθηση και παρέμβαση σε θέματα που αφορούν στην υγεία του προσωπικού.
 
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για ένα (1) έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Το ποσό της αμοιβής της εκτελεσθείσας εργασίας θα ανέλθει στο ποσό των 12.180 € συν Φ.Π.Α. και θα καταβάλλεται σε ισόποσες διμηνιαίες δόσεις.
 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην υπηρεσία μας στην Διεύθυνση: Ληλαντίων & Μεγασθένους , Τ.Κ. 34100 Χαλκίδα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Ανάπτυξης Αν- θρώπινου Δυναμικού υπ όψη κας Παυλάκη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 221355126-129).
 
Για την έγκυρη συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής, απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
 
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή Κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος Ιατρικής ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, χωρίς ειδικότητα, οι οποίοι κατά την 15.05.2009 έχουν συνάψει συμβάσεις παροχής
υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας με επιχειρήσεις και αποδεικνύουν την άσκηση των καθηκόντων αυτών συνεχώς επί επτά (7) τουλάχιστον έτη.
 
2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.
 
3. Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Ιατρικής Εργασίας ή Βεβαίωση εκδιδόμενη από αρμόδια διοικητική αρχή ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του Ιατρικού επαγγέλματος της ειδικότητας Ιατρικής Εργασίας.
 
4. Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου
 
5. Βιογραφικό σημείωμα.
 
6. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
 
7. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (ή Υπεύθυνη Δήλωση).
 
Κατά την επιλογή θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη 09 Ιουνίου 2015.
Η παρούσα θα δημοσιευθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου, στον διαδικτυακό ιστότοπο του Δήμου Χαλκιδέων (www. dimos -xalkideon.gr), σε μία τοπική εφημερίδα, και θα αναρτηθεί στο “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA