Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά οκτώ άτομα για διάφορα αδικήματα...

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία. Κατασχέθηκαν ηλεκτρική συσκευή, καθώς και διάφορα μεταλλικά και άλλα αντικείμενα, τα οποία είχαν αφαιρεθεί, κατά περίπτωση, από κατάστημα super market, από κτήριο παλαιών εγκαταστάσεων εταιρείας τηλεφωνίας και από αποθήκη ημεδαπού σε περιοχές της Χαλκίδας.

- Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

- Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές Αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης (26) μηνών, για διάπραξη κλοπών.

- Συνελήφθη αλλοδαπός στο Βασιλικό Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

- Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA