Σύλλογος εργαζομένων Γ.Ν.Χαλκίδας: «Προκλητική, εργοδοτική, αντισυνδικαλιστική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σύλλογος εργαζομένων Γ.Ν.Χαλκίδας: «Προκλητική, εργοδοτική, αντισυνδικαλιστική η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας, εξέδωσε νέα ανακοίνωση - απάντηση, στη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, την οποία υπογράφουν ο Γιώργος Μπαντούνας και ο Γιάννης Αγγελάτος...

"Προκλητική , εργοδοτική, αντισυνδικαλιστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ...
Η απόφαση για επίσχεση εργασίας πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του Συλλόγου και την έχει υπογράψει η πλειοψηφία των εργαζομένων. Επίσης τονίζουμε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε στα πλαίσια των συνδικαλιστικών διεκδικήσεων, χωρίς καμία κομματική χροιά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες κινητοποιήσεις, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα και αυτές , την πτώση τριών μνημονιακών Κυβερνήσεων.

Τα κινήματα της «κατσαρόλας» που οργάνωναν στις πλατείες οι αγανακτισμένοι ,δεν έχουν καμία σχέση με τις διεκδικήσεις των εργαζομένων ,όπως φάνηκε, γιατί η απληρωσιά παρέμεινε, και αυτοί «ως δια μαγείας» εξαφανίστηκαν.

Σας ενημερώνουμε ότι το 2011 επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ,είχαμε κάνει επίσχεση εργασίας πάλι για τον ίδιο λόγο επί 22 ημέρες και από 02.06.2011 έως 24.06.2011.

Οσον αφορά την ΚΥΑ που υπογράφηκε από 06.03.2015 τονίζουμε ότι με αποφάσεις δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι εάν δεν χορηγηθούν τα κονδύλια.

Aπό μία Κυβέρνηση της Αριστεράς........θα περιμέναμε να θέλει τους εργαζόμενους περισσότερο αγωνιστικούς και διεκδικητικούς και οχι προσκυνημένους χειροκροτητές, χωρίς να τολμούν να τσαλακώσουν την εικόνα της Κυβέρνησης,

Επειδή λοιπόν δεν μας ενδιαφέρει ποιός κυβερνά αλλά ΠΩΣ κυβερνά , συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ανατροπή των μνημονίων ,ανάκτηση των απωλειών, προσλήψεις προσωπικού και ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.- "

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA