Η κακοκαιρία «σκοτείνιασε» τη Χαλκίδα - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η κακοκαιρία «σκοτείνιασε» τη Χαλκίδα - Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες (ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Ξαφνικό μπουρίνι «σκοτείνιασε» τη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Η μέρα έγινε νύχτα στη Χαλκίδα από το ξαφνικό μπουρίνι που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (18-06-2015)...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
 
Μέσα σε λίγη ώρα, η μέρα έγινε νύχτα στην Χαλκίδα και ξεκίνησε ισχυρή βροχή που συνοδεύονταν από κεραυνούς και αστραπές με ιδιαίτερη ένταση.
Ξαφνικό μπουρίνι «σκοτείνιασε» τη Χαλκίδα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καιρός βελτιώθηκε στη συνέχεια, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται επιδείνωση τις επομένες ώρες.

Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία την Παρασκευή

Αστατος θα εξακολουθήσει να είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Το πρωί τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το μεσημέρι και το απόγευμα τα φαινόμενα ενδεχομένως να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις κυρίως στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Ευβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Πάντως από το απόγευμα περιμένουμε βελτίωση του καιρού από τα δυτικά και τα βόρεια ενώ το βράδυ τα πολύ ισχυρά φαινόμενα θα κοπάσουν σε όλη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 εως 6 μποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά πελάγη, στη θάλασσα της Ρόδου και της Καρπάθου, θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 16 εως 27 βαθμούς, στα κεντρικά από 17 εως 28 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 19 εως 30 βαθμούς κελσίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Εύβοια: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν από καταιγίδες μέχρι…χαλάζι!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA