Αίτημα για άρση του κατ' οίκον περιορισμού του Νίκου Μίχου για να βλέπει τους εκλογείς του στην Εύβοια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αίτημα για άρση του κατ' οίκον περιορισμού του Νίκου Μίχου για να βλέπει τους εκλογείς του στην Εύβοια

Αίτημα για άρση του κατ' οίκον περιορισμού του Νίκου Μίχου για να βλέπει τους εκλογείς του στην Εύβοια
Να αρθεί ο περιοριστικός όρος τού κατ' οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου, για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, προτείνει στο Συμβούλιο Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. 

Ο εισαγγελικός λειτουργός θεωρεί πως πρέπει το Συμβούλιο να διατάξει την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου τού κατ΄οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.
 

Κατά τον Εισαγγελέα, η άρση του περιοριστικού όρου θα δώσει δυνατότητα στον κατηγορούμενο βουλευτή να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.
 

Ο Νίκος Μίχος έχει επιπλέον τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
 

Πριν λίγες ημέρες, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε άρση του κατ' οίκον περιορισμού που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, για εγκληματική οργάνωση Δημήτρη Κουκούτση.
 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA