Δημοψήφισμα: Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δημοψήφισμα: Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα

Δημοψήφισμα: Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα
Λίγες ώρες μόνο έμειναν πριν ανοίξουν οι κάλπες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος της Κυριακής (05/07/2015) και οι ετοιμασίες συνεχίζονται από το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η αυριανή ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7.00 το πρωί έως τις 7.00 το βράδυ, ενώ οι κάλπες και τα παραβάν έχουν ήδη τοποθετηθεί στα εκλογικά τμήματα και το εκλογικό υλικό έχει μοιραστεί στις περιφέρειες.

Η όλη διαδικασία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, όπως είχε γίνει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Οι εκλογείς εκφράζουν την προτίμησή τους βάζοντας σταυρό στην απάντηση της επιλογής τους, σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί άκυρη. Ο σταυρός θα πρέπει να μπαίνει είτε στο κουτάκι είτε δίπλα από το όχι/ναι.

Κοντά στις 21:00 την Κυριακή εκτιμάται θα υπάρχει η πρώτη ασφαλής εκτίμηση αποτελέσματος του δημοψηφίσματος από τη Singular Logic, σύμφωνα με το πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της Singular Logic Μ. Καριώτογλου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο" υπογράμμισε ωστόσο ότι ενδέχεται να μην είναι τελικά διαθέσιμη η εκτίμηση, εφόσον η απόσταση μεταξύ των δύο απαντήσεων είναι στα όρια του στατιστικού λάθους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA