Χαλκιδική: Εν ψυχρώ δολοφονία 34χρονου μετά από καυγά σε beach bar - Τραυματίστηκε αστυνομικός | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκιδική: Εν ψυχρώ δολοφονία 34χρονου μετά από καυγά σε beach bar - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Χαλκιδική: Εν ψυχρώ δολοφονία μετά από καυγά σε beach bar
Σε αιματηρή τραγωδία κατέληξε ένας απίστευτος διαπληκτισμός τα ξημερώματα σε beach bar στην Ποτίδαια της Χαλκιδικής, με έναν ομογενή από τη Γεωργία να διακατέχεται από δολοφονικό αμόκ και να σκοτώνει εν ψυχρώ έναν 34χρονο και να τραυματίζει άλλους τρεις.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο 29χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, καυγάδισε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με μια παρέα τριών Ελλήνων-δυο 20χρονοι και ένας 28χρονος. 

Η παρέα κάλεσε για ενίσχυση άλλα έξι ακόμα άτομα, τα οποία έφτασαν στο νυχτερινό μαγαζί και ο καυγάς συνεχίστηκε μπροστά σε δεκάδες θαμώνες.

Ο ομογενής, κάποια στιγμή έφυγε από το νυχτερινό μαγαζί, και επέστρεψε έχοντας μαζί του ένα όπλο με το οποίο άνοιξε πυρ τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 34χρονο από την παρέα και προκαλώντας πανικό στους λοιπούς θαμώνες. 

Από τα πυρά, τραυματίστηκαν ένας 28χρονος, ένας 39χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας καθώς και ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ευτυχώς εκτός κινδύνου, ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Μετά τη πράξη του ο 29χρονος εξαφανίστηκε και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του. 

Τελικά άντρες της αστυνομίας κατάφεραν και τον εντόπισαν στην ίδια περιοχή, πολύ κοντά στην παραλία, μην έχοντας επάνω του το όπλο. 

Ο δράστης, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά.

Πηγή: halkidikinews.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA