Ο Μπακογιάννης χαμηλώνει τους τόνους: «Όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Μπακογιάννης χαμηλώνει τους τόνους: «Όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες»

Ο Μπακογιάννης χαμηλώνει τους τόνους: «Όλοι μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες»
Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (04-07-2015) το πρωί, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους για το αυριανό δημοψήφισμα...

"Ξημέρωσε το Σάββατο και η λεγόμενη προ-δημοψήφισματικη περίοδος έληξε. Την τελευταία εβδομάδα είδαμε πολλά. Οικογένειες διχάστηκαν, φίλοι μόνο που δεν πιάστηκαν στα χέρια. Η αλήθεια όμως είναι πως όλοι μας, είτε ψηφίζουμε ναι, είτε όχι, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και τις ίδιες ελπίδες. Τα αιτήματα όλων μας είναι κατα βάση κοινά: δικαιοσύνη, ευημερία, πρόοδος. Αυτό ενδεχόμενος να εξηγεί και την ένταση μεταξύ μας. Αυτοί που ψηφίζουν Ναι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Όχι. Αυτοί που ψηφίζουν Όχι, αισθάνονται πως αγωνίζονται και για αυτούς που ψηφίζουν Ναι.

Δυστυχώς, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής έρχονται ακόμα πιο δύσκολες ημέρες για την ελληνική κοινωνία. Ας υποσχεθούμε λοιπόν στους εαυτούς μας πως δεν θα αφήσουμε τις πληγές να γίνουν τραύματα. Άλλωστε, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Ειδικά εμείς στην αυτοδιοίκηση, οποία αποψη και αν εκφράσαμε, δεν επιτρέπεται να σκεπτόμαστε ποιος ψήφισε ναι και ποιος ψήφισε όχι. Όπως δεν επιτρέπεται να νοιαζόμαστε ποιος ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, ΧΑ, Ανταρσία, Κίνημα και ούτω καθεξής. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Κεντρικός μας στόχος ήταν, είναι και θα είναι η υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών. Για απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Όχι με λόγια αλλά με πράξεις.
Από τη Δευτέρα καλούμαστε να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας για να κρατήσουμε τη Περιφέρεια όρθια και τους Δήμους μας ζωντανούς. Να δημιουργήσουμε απάνεμα και ασφαλή αυτοδιοικητικά λιμάνια μέσα σε ταραχώδεις θάλασσες.

Καλή δύναμη σε όλες και σε όλους. Να είμαστε καλά!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA