Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα
Σε 24ωρη απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ σήμερα Τετάρτη, ημέρα ψήφισης της συμφωνίας με τους εταίρους...

Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και την ίδια ώρα στις έδρες των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά και στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα στις 19:30.

Το μήνυμα της ΑΔΕΔΥ είναι "όχι στα μνημόνια, όχι στη λιτότητα, όχι στη φοροληστεία, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, αγώνας μέχρι τη νίκη".

Στην απεργία συμμετέχουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ, καθώς και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις υπηρεσίες των δήμων αποφάσισε και η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Ταυτόχρονα, κλειστά θα είναι σήμερα και τα φαρμακεία, λόγω 24ωρης απεργίας που αποφάσισε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αντιδρώντας στα μέτρα της συμφωνίας που αφορούν τον κλάδο τους.

Αναμένεται η συνεδρίαση του ΠΦΣ σήμερα, κατά την οποία θα συζητηθεί το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων "ενάντια στη διάλυση του φαρμακευτικού ιστού της χώρας".

Τέλος, συλλαλητήριο στις 7.30 μ.μ. διοργανώνει στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας "την νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία, το τρίτο μνημόνιο που αποφασίστηκε στη σύνοδο κορυφής των κρατών της Ευρωζώνης".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA