Χαλκίδα: Βαριές «καμπάνες» στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Βαριές «καμπάνες» στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: «Βαριές» καμπάνες στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, τα δύο αδέρφια από τους Αμπελόκηπους Αττικής, για τα αδίκηματα της εξύβρισης σε βάρος της δικαστικής αντιπροσώπου αλλά και παρακώλυσης της εκλογικής διαδικασίας στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς που έλαβαν χώρα την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το δημοψήφισμα - Στο eviazoom.gr μιλάει αποκλειστικά ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, Θανάσης Τάρτης, ο οποίος αποκάλυψε κατά την διάρκεια της δίκης ότι υπάρχει βίντεο που δικαιώνει τους πελάτες του.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε αποκαλύψει το eviazoom.gr, με τον 33χρονο Γιώργο Σταμέλο και την αδερφή του, η οποία εργάζεται στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Δείτε ΕΔΩ τι είχε καταγγείλει ο Γιώργος Σταμέλος στο eviazoom.gr, την Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Ο Γιώργος Σταμέλος καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση και η αδερφή του σε 11 μήνες με τριετή αναστολή, ενώ άσκησαν έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

ΒΙΝΤΕΟ
 

ΒΙΝΤΕΟ - Η καταγγελία του Γιώργου Σταμέλου στο eviazoom.gr  
Την Δευτέρα (13-7-2015) εκδικάστηκε η υπόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας για το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα σε δύο αδέρφια ψηφοφόρους και στην δικαστική αντιπρόσωπο που σημειώθηκε την Κυριακή (05-07-2015) σε εκλογικό τμήμα της Δροσιάς Χαλκίδας, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για το δημοψήφισμα.
Χαλκίδα: «Βαριές» καμπάνες στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Χαλκίδα: «Βαριές» καμπάνες στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Να σημειωθεί, ότι δικηγόρος των δύο κατηγορούμενων ήταν ο Νίκος Ανέστης, ωστόσο για άγνωστους λόγους, την υπεράσπιση τους ανέλαβε τελικά ο Θανάσης Τάρτης, ο οποίος τόνισε στο eviazoom.gr, μετά το τέλος της δίκης: "Νομίζω ότι είναι μια απόφαση εσφαλμένη και γιαυτό το λόγο ασκήσαμε το δικαίωμα της εφέσεως. Θα πάμεσε δεύτερο βαθμό και θεωρούμε ότι θα επικραττήσει η λογική και η αλήθεια και θα φανεί τι πραγματικά έγινε ακριβώς εκείνη την ημέρα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η θέση μας και αυτό θα υποστηρίξουμε." κατέληξε ο Θανάσης Τάρτης, ο οποίος αποκάλυψε κατά την διάρκεια της δίκης ότι υπάρχει βίντεο που δικαιώνει τους πελάτες του.
Χαλκίδα: «Βαριές» καμπάνες στα δύο αδέρφια για τα επεισόδια στο εκλογικό κέντρο της Δροσιάς - Φυλάκιση 25 μηνών για εξύβριση και παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Τελικά τα δύο αδέρφια δεν έπεισαν το δικαστήριο και καταδικάστηκαν συνολικά σε ποινή φυλάκισης 25 μηνών με 3ετή αναστολή.

Όπως είχε καταγγείλει ο Γιώργος Σταμέλος στο eviazoom.gr, την Δευτέρα 6 Ιουλίου, όλα έγιναν όταν έφτασαν στο εκλογικό κέντρο και ζήτησε η αδερφή του μια βεβαίωση για την δουλειά της, η οποία να σημειωθεί ότι εργάζεται στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Η Δικαστική αντιπρόσωπος αρνήθηκε να της την δώσει και τότε ξεκίνησε έντονη λογομαχία, ενώ η δικαστική υπάλληλος καταγγέλεται ότι της πέταξε το βιβλίο με τις αναφορές.

"Η αδερφή μου ζήτησε από την δικαστική υπάλληλο μια βεβαίωση για την εργασία της. Η δικαστική υπάλληλος με ειρωνικό ύφος, άρχισε να την ρωτάει, γιατί τι δουλειά κάνεις; και αν δουλεύεις σήμερα και τι τι θες την βεβαίωση και απόφευγε να την δώσει την βεβαίωση. Αφού η αδερφή μου επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους ότι χρειάζεται την βεβαίωση για την εργασία της και μπήκε μέσα να ψηφίσει, βγαίνοντας έκανε παρατήρηση στην δικαστική υπάλληλο για την συμπεριφορά που είχε προς το πρόσωπο της και της είπε ότι θα την καταγγείλει. Εκείνη την ώρα παρεκτράπη η δικαστική υπάλληλος, της πέταξε το βιβλίο με τις αναφορές και της λέει δεν σου δίνω τίποτα, πέρνα έξω, εγώ κάνω εδώ κουμάντο. Η αδερφή μου πέρασε έξω για να καλέσει την αστυνομία και η δικαστική υπάλληλος είπε να περάσει ο επόμενος, που ήμουν εγώ.

Μπήκα μέσα με τον 6χρονο ανιψιό μου, της έδωσα την ταυτότητα και της είπα να μιλάει λίγο καλύτερα και να έχει μια καλύτερη συμπεριφορά και μου λέει ποιος είσαι εσύ, παλιοτσογλάνι, τατουαζάκια, πέρνα έξω δεν θα ψηφίσεις. Της λέω αυτό που κάνετε είναι παράνομο, μου λέει δεν με ενδιαφέρει εγώ είμαι το αφεντικό εδώ πέρα, εγώ κάνω κουμάντο, πέρνα έξω για να μην τους φωνάξω και σε πετάξουνε.

Με τα πολλά βγήκα και εγώ έξω, περίμενα την αστυνομία που είχε καλέσει η ίδια η αδερφή μου και αφού ήρθε η αστυνομία, η κυρία είχε το θράσσος να παρατήσει την κάλπη, να βγει έξω και να υποδείξει στους αστυνομικούς να μας συλλάβουν και να μας πάνε στο τμήμα, όπως και έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην ψηφίσω και να μας τραβήξουν στο αστυνομικό τμήμα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα που ήρθαμε στα δικαστήρια. Φυσικά υποβάλαμε και εμείς μήνυση στην δικαστική υπάλληλο" τόνισε ο Γιώργος Σταμέλος, ο οποίος εκείνη την ημέρα είχε στο πλευρό του τον δικηγόρο Νίκο Ανέστη και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια, Θοδωρή Ρουμελιωτάκη, ο οποίος έκανε και εκείνος αποκλειστικές δηλώσεις για το περιστατικό. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Δροσιά: «Θερμό» επεισόδιο και συλλήψεις σε εκλογικό κέντρο, για μια βεβαίωση! Συνελήφθησαν δύο ψηφοφόροι μετά από μήνυση της δικαστικής αντιπροσώπου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA