Αρτάκη: Η Ελένη Μιτζιφίρη καταγγέλει τη δημοτική αρχή για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2016: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Η Ελένη Μιτζιφίρη καταγγέλει τη δημοτική αρχή για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2016: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων»

Αρτάκη: Η Ελένη Μιτζιφίρη καταγγέλει τη δημοτική αρχή για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2016: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων» Η μέχρι πρότινος δημοτική σύμβουλος του Χρήστου Παγώνη, Ελένη Μιτζιφίρη, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε στη συνέχεια, καταγγέλει την Δημοτική Αρχή του Δήμου Χαλκιδέων, για τα έργα που δεν έγιναν ποτέ στη Νέα Αρτάκη...

"Το συγκεκριμένο τεχνικό πρόγραμμα, ειδικά για τη Δ.Ε.Ν.Αρτάκης, είναι μια διαιώνιση μη πραγματοποιήσιμων έργων καθώς και έκπληκτη παρατήρησα ότι, δεν υπάρχει ένα έργο που προεκλογικά είχαμε πει ανοιχτά στον κόσμο της Αρτάκης ότι θα υλοποιούσαμε, συν την παντελή έλλειψη έργων στον συνοικισμό του Βατώντα.

Το ποσό των 1,114,704.85 που προτίθεται να διατεθούν για έργα στην συγκεκριμένη Δ.Ε. Σε σχέση με τα 11.324.739,04 που προτίθεται να διατεθούν για τη Δ.Ε. Χαλκίδας, έρχονται για άλλη μια φορά να επαληθεύσουν το γεγονός ότι για την παρούσα δημοτική αρχή, ευρύτερος Καλλικρατικός Δήμος δεν υφίσταται.

Καλλικρατικός Δήμος Χαλκιδέων είναι μόνο η Δ.Ε. Χαλκίδας?

Στα δημοτικά συμβούλια φαίνεται με τους απολογισμούς των ΝΠΔΔ και καθαρότερα φαίνεται στην σύνταξη του παρόντος τεχνικού προγράμματος.

Θα ήθελα να μου πείτε και προπάντων στον κόσμο της Αρτάκης, τι θα κάνετε με το νερό?

Βασική προεκλογική σας δέσμευση ήταν, η άμεση παροχή νερού από την περιοχή ' Έρια' – Κρασάς σε όλη την πόλη της Ν. Αρτάκης σε 30 ημέρες αφότου θα αναλαμβάνατε .

Τι θα κάνετε με τα υπόλοιπα της αποχέτευσης? Της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων ύδρευσης? Και φυσικά όλα τα παραπάνω αφορούν και τον Βατώντα.

Τι γίνεται με το σχέδιο πόλης Αρτάκη 1? που είναι οι εισφορές σε χρήμα των δημοτών?είχατε δηλώσει για άμεσο εντοπισμό των χρημάτων για τον σκοπό που είχαν δοθεί.Που είναι οι υποδομές στην περιοχή?

Που είναι τα αντιπλημμυρικά, από το νεκροταφείο, τη βιοτεχνία Παπαδημητρίου, τα οποία και τα δύο θα κατέληγαν σε αρκετό βάθος στο θαλάσσιο χώρο ακριβώς από κάτω από το πάρκο των Κυζικείων.

Το πάρκο των Κυζικείων, πότε άραγε θα ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα?

Αποτελεί το στολίδι της περιοχής και η βιτρίνα της εισόδου η οποία όμως είναι εγκαταλελειμμένο και αφημένο στην τύχη του, να φιλοξενεί Ρομά και με τον κίνδυνο ανά πάσα στιγμή εκδήλωσης πυρκαγιάς και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή.

Όταν αναφέρεστε στο παραλιακό μέτωπο και τη διάνοιξή του, που ακριβώς εννοείτε?

Δεν προχωρώ παραπέρα και όλα όσα αναφέρονται στο προεκλογικό φυλλάδιο που εμείς οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είχαμε πληρώσει για να το εκδόσουμε και να το διανήμουμε στους πολίτες της Αρτάκης.

Σε αυτά πίστεψαν κι εσείς τους δίνετε ξανά, αναμασημένη τροφή, με δύο πεζούλια ασβεστωμένα, με καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων όποτε υπάρχει κάποιος εορτασμός ή κάποια επέτειος.

Η αναποτελεσματικότητα τελικά είναι ανακυκλώσιμη και οι κατέχοντες τις θέσεις εξουσίας, ειδικά στην Δ.Ε.Ν. Αρτάκης για άλλη μια φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA