Αρτάκη: Νέα «βέλη» της Ελένης Μιτζιφίρη κατά του Χρήστου Παγώνη και της Δημοτικής Αρχής! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Νέα «βέλη» της Ελένης Μιτζιφίρη κατά του Χρήστου Παγώνη και της Δημοτικής Αρχής!

Αρτάκη: Νέα «βέλη» της Ελένης Μιτζιφίρη κατά του Χρήστου Παγώνη και της Δημοτικής Αρχής!
Δείτε την νεά ανακοίνωση που εξέδωσε η Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη...

"Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Είναι να απορεί κανείς, σε αυτή την χώρα του παραλόγου.

Έκπληκτη δάβασα σχετικό δημοσίευμα σε τοπικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για την ασφαλτόστρωση στη Νέα Κύζικο στο Αρτάκη Ι συγκεκριμένα.

Αγαπητοί...στο ίδιο έργο θεατές...

Όταν πριν από τις εκλογές του Μαίου, ρίχνοταν άσφαλτο χωρίς υποδομές και χωρίς πριν τις κατάλληλες διεργασίες.

Και ποιες είναι αυτές; Πρώτο και κύριο, οι αγωγοί ομβρίων.

Άλλος ένας χειμώνας δυστυχώς, θα βρει τους κατοίκους της περιοχής να παλεύουν με τις καιρικές συνθήκες, γιατί κάποιοι, εκμεταλλεύτηκαν τις εισφορές τους σε χρήμα σε κάτι άλλο κι εδώ προκαλώ τον κ. Γεωργαλά να απαντήσει στον λαό της Αρτάκης στα κάτωθι:

Α} που βρίσκονται οι εισφορές σε χρήμα που έχουν δοθεί γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, των κατοίκων της περιοχής που δεν είναι άλλος από ανθρώπινες και ανάλογες της εποχής που ζούμε συνθήκες διαβίωσης.

Αυτό συνεπάγεται, πέρα από τους αγωγούς ομβρίων, αποχέτευσης και πεζοδρόμια.

Β} να μας πει στο Δ.Σ. που συζειτείτο το θέμα των τελών σύνδεσης της αποχέτευσης , κάποιοι πασχίζαμε να δούνε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προσφυγικά οικόπεδα των 400 τετραγωνικών αλλά με τις οικίες των 50 ή 60 τετραγωνικών και κάποιοι άλλοι κόπτονταν για την μείωση στους έχοντας 5όροφα ή ρετιρέ ή οποίοι εκτός από ελαχιστότατοι είναι και συγκεκριμένοι.

Γ] να μας πει στο Δ.Σ. που συζητείτο το θέμα του πολεοδομικού σχεδιασμού για την Αρτάκη, τι τον ενδιέφερε περισσότερο, να σωθεί ότι μπορεί πλέον να σωθεί από έναν τόπο που αυτοί που κατά καιρούς πέρασαν από τις γλυκές καρέκλες της εξουσίας δεν κατάφεραν να δώσουν έναν χαρακτήρα σε αυτή την ιδιαίτερη κατά τα άλλα ενότητα, παρά μόνο ότι αφορούσε προσωπικά ωφέλη;

Ή μήπωςτο ενδιαφέρον του περιστρεφόταν γύρω από τον χαρακτηρισμό της περιοχής που ο ίδιος έχει αγοράσει ως αγροτικής, να χαρακτηριστεί ως βιοτεχνική; με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δ} να μα πει, τα περιβόητα αποδυτήρια στο κλειστό 'Άλκιμος' , πότε θα λειτουργήσουν; αφού το μόνο που έχει γίνει είναι να τοποθετηθούν πάνω σε μια βάση, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, σύνδεση με το κτίριο του γηπέδου κοκ...

( Γι΄αυτό το θέμα στο συμβούλιο της 27ης Αυγούστου, ευελπιστώ να έχω σαφέστατη απάντηση και από την καθ' ύλην αρμόδια).

Για το θεαθήναι, γίνοταν παλαιότερα έργα και οι κάτοικοι βγαίνανε και χειροκροτούσαν για οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο γίνοταν για την προσωπική τους βολή.

Οι εποχές άλλαξαν... Οι κάτοικοι βγαίνουν ξανά αλλά όχι για να χειροκροτήσουν αλλά για κάτι άλλο τείνοντας την παλάμη τους με όλα τα δάκτυλα σε πλήρη έκταση.

Κι επειδή ο καιρός περνάει γρήγορα και ήδη ό 1ος χρόνος της ανυπαρξίας και της ανευθυνότητας πέρασε. Ο κόσμος λοιπόν, περιμένει έργα ουσίας και ειδικότερα για την Δ.Ε. Ν.Αρτάκης έργα που εμείς οι ίδιοι οι υποψήφιου δημοτικοί σύμβουλοι είχαμε επισημάνει, συντάξει και διανήμει στην Αρτάκη προεκλογικά"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA